Simona Gherghe

Biografie Simona GhergheNume:

Simona Gherghe

Data nașterii:
31 Octombrie 1977

Locul nașterii:
Iași, România

Zodia:
Scorpion

Biografie Simona Gherghe

Simona Gherghe este o vedetă TV din România care îşi iubeşte foarte mult meseria, cea de moderator al emisiunii „Acces Direct” de la postul Antena 1.

Despre Simona Gherghe

Simona Gherghe a absolvit Facultatea de Litere, specializarea Franceza-Engleza, la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi. Când era mică, Simona Gherghe îşi dorea să devină profesoara de franceză.

Hobby-urile prezentatoarei sunt schiatul, cititul şi plimbatul îi place să vadă locuri noi şi să cunoască oameni. Printre pasiunile ascunse se numără şi cântatul. A interpretat alături de Florin Chilian piesa „Zece”, pentru ediţia specială „Acces Direct” din Vinerea Mare, în 2011.

Când nu apare la televizor, aceasta prefera să se îmbrace lejer, sport şi comod. Pentru a se menţine în formă, vedeta tv are o dietă specială, munceşte mult şi mănâncă puţin.

În 2009, după opt ani petrecuţi la postul de televiziune la Antena 1, Simona Gherghe, ştirista de la orele 13.00 şi 16.00, a renunţat la acest program pentru a prelua Observatorul din weekend.

După aproape nouă ani în care am prezentat ştiri, după patru ediţii speciale ale emisiunii „Geniali”, vedetă a ales să facă o schimbare. Din 30 august 2010, frumoasă prezentatoare a ocupat locul lui Madalin Ionescu în emisiunea „Acces Direct”.

Deşi a petrecut aproape 10 ani de când apare la TV, Simona Gherghe este una dintre puţinele vedete care şi-au păstrat modestia, reuşind să se ţină departe de tentaţiile deşarte ale luxului de paradă.

Planul de viitor cel mai important al vedetei este întemeierea propriei familii.

În 2012 Simona Gherghe continuă să prezinte emisiunea „Acces direct” de la Antena 1, care este din ce în ce mai apreciată de publicul român.

14 Responses

 1. Ciprian spune:

  Draga simona esti cuplata cu cineva la momentu actual de doresti sa iti intemeiezi o familie? Daca da mult succes,daca nu doamne ajuta

 2. Ciprian spune:

  E bine atunci!!!
  Am si eu acces direct la tine.Vaco!!!

 3. andré spune:

  „ma-ta” are cratima :))

 4. mihai viteazu spune:

  imbecili mai sunteti! nu a raspuns simona gherghe…. si nici eu nu sunt mihai viteazu (ca a murit acum 412 ani) geniilor

 5. mihai viteazu spune:

  unde nu e nici Dumnezeu nu cere….

 6. Simona Gherghe spune:

  Va rog, nu ma mai jigniti. Eu nu v-am jignit iar aceea persoana Simona se da drept mine, ea v-a mintit nu eu. Imi cer scuze in numele meu !

 7. Frumusika spune:

  Draga simona am si eu o intrebare la tine : de ce unele persoane te critica pt frumusetea ta exterioara?

 8. trita elena branesti dimbovita spune:

  Ce faci tu nu face nimeni

  A

  Sunt mîndră ca ești rominca si eu am trăit sa vad si așa ceva sa ne trăiești Tia scris o mama

  • trita elena branesti dimbovita spune:

   Simona ești nemaipomenita cinste tie sa fi sănătoasă si sa ai parte de tot binele din lume este prima oara cind scriu așa ceva pentru ca nu mai sunt așa tinăra si nu prea ma pricep da înțelegi tu.
   Tanti. Nina

 9. Tudor spune:

  Hmmm, dacă ești într-adevăr Simona, îmi face plăcere să știi că acest mesaj a ajuns la tine. Ești superbă, o fată ca tine mă inspiră, ești de gașca și îmi place mult cum te prezinți oamenilor, felicitări… Tudor.

 10. Tatiana spune:

  Doamnee…da voi chiar credeti k aia era Simona Gherghe??

 11. gabi spune:

  faceti emisiuni bune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *