Simona Gherghe

Biografie Simona GhergheNume:

Simona Gherghe

Data nașterii:
31 Octombrie 1977

Locul nașterii:
Iași, România

Zodia:
Scorpion

Biografie Simona Gherghe

Simona Gherghe este o vedetă TV din România care îşi iubeşte foarte mult meseria, cea de moderator al emisiunii „Acces Direct” de la postul Antena 1.

Despre Simona Gherghe

Simona Gherghe a absolvit Facultatea de Litere, specializarea Franceza-Engleza, la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi. Când era mică, Simona Gherghe îşi dorea să devină profesoara de franceză.

Hobby-urile prezentatoarei sunt schiatul, cititul şi plimbatul îi place să vadă locuri noi şi să cunoască oameni. Printre pasiunile ascunse se numără şi cântatul. A interpretat alături de Florin Chilian piesa „Zece”, pentru ediţia specială „Acces Direct” din Vinerea Mare, în 2011.

Când nu apare la televizor, aceasta prefera să se îmbrace lejer, sport şi comod. Pentru a se menţine în formă, vedeta tv are o dietă specială, munceşte mult şi mănâncă puţin.

În 2009, după opt ani petrecuţi la postul de televiziune la Antena 1, Simona Gherghe, ştirista de la orele 13.00 şi 16.00, a renunţat la acest program pentru a prelua Observatorul din weekend.

După aproape nouă ani în care am prezentat ştiri, după patru ediţii speciale ale emisiunii „Geniali”, vedetă a ales să facă o schimbare. Din 30 august 2010, frumoasă prezentatoare a ocupat locul lui Madalin Ionescu în emisiunea „Acces Direct”.

Deşi a petrecut aproape 10 ani de când apare la TV, Simona Gherghe este una dintre puţinele vedete care şi-au păstrat modestia, reuşind să se ţină departe de tentaţiile deşarte ale luxului de paradă.

Planul de viitor cel mai important al vedetei este întemeierea propriei familii.

În 2012 Simona Gherghe continuă să prezinte emisiunea „Acces direct” de la Antena 1, care este din ce în ce mai apreciată de publicul român.

14 răspunsuri la „Simona Gherghe”

    • trita elena branesti dimbovita

      Simona ești nemaipomenita cinste tie sa fi sănătoasă si sa ai parte de tot binele din lume este prima oara cind scriu așa ceva pentru ca nu mai sunt așa tinăra si nu prea ma pricep da înțelegi tu.
      Tanti. Nina

Lasă un răspuns