Oana Zavoranu

Oana Zavoranu BiografieNume:

Oana Zavoranu

Data nașterii:

16 iunie 1973

Locul nașterii:

București, România

Zodia:

Gemeni

 

 

Biografie Oana Zavoranu

Oana Zavoranu este o cunoscută actriţă, cântăreaţa şi moderatoare de televiziune autohtonă.

Despre Oana Zavoranu

A urmat Colegiul Naţional I. L. Cargiale şi a absolvit dreptul la Universitatea Titu Maiorescu din Bucureşti. La sugestia unor prieteni, Oana s-a prezentat la un casting ce avea drept scop găsirea unei prezentatoare pentru emisiunea „Vara pentru 2”, difuzată de postul de televiziune TVR 2. Oana Zavoranu a câştigat competiţia, începându-şi carieră în anul 2000.

Artista a primit în anul 2002 primul său rol într-un serial de televiziune, sitcom-ul „La bloc”. Doi ani mai târziu, în 2004, Oana Zavoranu a apărut în filmul italian „Modigliani”, unde a interpretat rolul Eugeniei Modigliani. Filmul a înregistrat un mare succes în ţara sa de origine, având încasări de peste un milion de dolari americani doar în Italia. Odată cu semnarea unui contract cu trustul Media Pro, Oana Zavoranu a fost distribuită în telenovelele „Numai Iubirea” şi „Păcatele Evei”.

În 2005, Oana a devenit prezentatoarea emisiunii „Corazon Latino”, difuzată de postul Acasă TV.

În 2007, artista a fost moderatoarea emisiunii „Preludiul”, difuzată de Romantică.

La 28 iunie 2007, artistă şi-a lansat albumul de debut, intitulat „Mai bună ca niciodată”, alături de discurile single „Pusă pe Fapte” şi „Carino”.

În 2009 aceasta a realizat emisiunea „Pact cu diavoliţa”, difuzată de postul de televiziune Kanal D. Tot in 2009 aceasta a realizat si emisiunea „Oana Zavoranu Show”, difuzată de postul OTV.

În anul 2006, Oana Zavoranu s-a căsătorit cu solistul latino Pepe, în mare secret. Martori la cununie au fost doar prietenii apropiaţi ai celor două vedete, dar nu şi părinţii acestora. Oana şi Pepe nu au vrut ca părinţii lor să participe la fericitul eveniment. Pentru a fi siguri că planul lor de a ţine căsătoria în secret nu va fi deconspirat, cei doi au ales să se cunune în apartamentul în care locuiesc, nu la primăria de sector. Din păcate, dragostea dintre Oana Zavoranu şi Pepe, s-a rupt în lună martie 2011, când Pepe a părăsit domiciliul conjugal şi a decis să divorţeze.

Lasă un răspuns