Selena Gomez îşi doreşte un duet cu Justin Bieber

Tânăra cântăreaţă Selena Gomez a dezvăluit recent într-un interviu că este posibil să realizeze un duet împreună cu iubitul ei, Justin Bieber.

Selena Gomez îşi doreşte un duet cu Justin Bieber

Selena Gomez a dat de înţeles că o colaborare cu starul canadian Justin Bieber se afla deja înscrisă în planurile sale de viitor.

Selena Gomez continua să fie ţinta răutăţilor milioanelor de fane ale lui Justin Bieber pe Twitter, care nu pot accepta încă ideea că cei doi adolescenţi se iubesc.

Selena Gomez îşi păstrează totuşi discreţia când vine vorba de viaţă sa personală, evitând să vorbească despre subiectul legăturii sale cu Justin Bieber:

„Ştiţi, cu prietenii şi familia încerc să păstrez o relaţie aparte, separată de viaţa mea profesională, deoarece lucrurile nu merg atât de bine o dată ce amesteci sentimentele cu munca”, spune Selena Gomez.

Cât despre activitatea sa pe scenă, Selena Gomez a mărturisit că muzica este deocamdată o prioritate pentru ea, în defavoarea actoriei:

„În ultimul timp m-am gândit s-o las mai moale şi las actoria pe mai târziu, când voi mai creşte, deocamdată sunt pasionată de muzică, sunt tânără, îmi place să călătoresc şi deocamdată asta voi face”, a mai spus Selena Gomez.

Lasă un răspuns