Proiect Nou: Andre Rizó & Sebastian Crayn feat Tamy – Tu Amor

Andre Rizó, Sebastian Crayn şi Tamy formează cel mai nou proiect muzical dance-house din România, care a debutat cu single-ul „Tu Amor”.

Proiect Nou: Andre Rizó & Sebastian Crayn feat Tamy - Tu Amor

Piesa “Tu Amor” este rezultatul unei colaborări şi a unei prietenii ce datează încă din 2006, când proiectul Andre Rizo a luat naştere, în vara, la mare, în Jupiter, la club Paradis. În toamna aceluiaşi an, revenind în Bucureşti, Andre Rizo apare oficial ca rezident al clubului Pacha.

Pe lângă nopţile de club, unde a mixat alături de Sonique, Terry Lee Brown Jr. & The Timewriter, dar şi de numele mari de la noi cum ar fi: DJ Sava, Vali Bărbulescu, DJ Andi, David Deejay, Pagal sau Suie Paparude, Andre Rizo a intrat în studio producând şi remix-ind piese de la Trentemoller, Terry Lee Brown Jr. sau Jesca Hoop.

Colaborarea cu Tamy, „o voce bună şi foarte nouă pe piaţa din România”, după cum a spus Andre Rizo, promite să cucerească cu refrenul molipsitor ascultătorii de radio.

Piesa „Tu Amor” a fost produsă de Andrei Stanca şi Sebastian Vlad Muştiuc, iar versurile au fost scrise de Andrei Stanca şi Cristian Chilian.

Andre Rizó & Sebastian Crayn feat Tamy – Tu Amor (audio)

Lasă un răspuns