Miley Cyrus regretă că a fumat substanţe halucinogene

Miley Cyrus a recunoscut că nu ar fi trebuit să fumeze substanţe halucinogene legale, din cauza imaginii model pe care aceasta o are în ochii publicului. Cântăreaţa şi actriţa în vârstă de 18 ani, Miley Cyrus, a primit o lovitură grea anul trecut când, un material video a fost dezvăluit, în care aceasta inhala cu ajutorul unui bong, o substanţă halucinegenă, numită salvie.

Miley Cyrus regretă că a fumat substanţe halucinogene

„Hannah Montana” a recunoscut că poziţia pe care o are pentru public trebuia să îi dea de gândit înainte să încerce drogul.

După ce s-a discutat despre faptul că mulţi adolescenţi încearcă substanţele halucinogene legale, Miley Cyrus a spus, pentru publicaţia Marie Claire  :”Dar ei nu sunt Miley Cyrus.Nu sunt exemple model.Deci pentru mine a fost o decizie proastă, din cauza fanilor şi din cauza a ce reprezint”.

Părinţii actriţei Miley Cyrus, Tish şi Billy Ray, s-au despărţit în luna octombrie a anului trecut, după 17 ani de căsnicie, iar interpreta melodiei „Last Song” recunoaşte că i-a fost greu să se obişnuiască cu ideea, deşi aceasta rămâne optimistă că va sta in continuare  aproape de familie, de sora ei Noah – 10 ani, de fratele său Braison-16 ani şi de fraţii vitregi, Trace-21 de ani, Brandi-23 de ani şi Christopher-18 ani.

„Binenţeles că oricine se supără când apar probleme în familie, însă am multă încredere în familia noastră şi indiferent ce se va întâmpla, vom rămâne puternici” a spus vedeta.

Pentru a trece mai uşor peste şocul despărţirii părinţilor săi , Miley Cyrus a început să pună munca pe primul plan, având plăcerea să lege o strânsă prietenie cu colega de platou a producţiei „LOL”, actriţa Demi Moore.

„O consideram pe Demi unpic ca pe o mamă,  pentru că am purtat atâtea discuţii grozave, şi am senzaţia că asta se vede şi pe ecran.De abia aştept să apară „LOL”.De asta sunt cea mai mândră” a spus Miley Cyrus.

Lasă un răspuns