Lady Gaga şi Amy Winehouse vor colabora pentru un nou album

Tony Bennett va lansa în toamnă un album de duete, „Tony Bennett: Duets II”, pe care vor apărea o serie de celebritati printre care se numără Amy Winehouse şi Lady Gaga.

Lady Gaga şi Amy Winehouse vor colabora pentru un nou album

Albumul este o continuare a materialului discografic „Duets: An American Classic„, care a inclus colaborări cu Paul McCartney, Stevie Wonder, Bono şi Celine Dion şi s-a vândut în 1,7 milioane de copii de la lansarea din 2006.

Pe noul album, alături de Amy Winehouse şi Lady Gaga, vor apărea Carrie Underwood şi Michael Buble, dar şi Josh Groban, Faith Hill, Norah Jones, Willie Nelson, K.D. Lang şi Andrea Bocelli.

Pentru Amy Winehouse, care nu a mai lansat un album din 2006 – „Back to Black”, recompensat cu cinci premii Grammy -, aceasta va fi prima apariţie pe un material discografic de la lansarea cover-ului piesei „It’s My Party”, a lui Lesley Gore, pentru compilaţia „Q: Soul Bossa Nostra”, lansată de Quincy Jones anul trecut.

Din 1949, de când a fost descoperit de actorul Bob Hope, cântăreţul american Tony Bennett, în vârstă de 84 de ani, a vândut peste 50 de milioane de albume în întreaga lume. De-a lungul carierei a primit, printre altele, 15 premii Grammy şi două premii Emmy.

Lasă un răspuns