Justin Bieber, „International Breakthrough Act” la BRIT Awards 2011

Marti seara a avut loc la O2 Arena din Londra cea de-a 31-a gala a Premiilor Muzicale Britanice BRIT Awards 2011. Anul acesta organizatorii au dorit ca Premiile BRIT Awards 2011 sa reflecte corect schimbarile din industria muzicala britanica. Justin Bieber, Rihanna,  Arcade Fire, Tinie Tempah, Jessie J si Ce-Loo Green s-au aflat pe lista marilor castigatori.

Justin Bieber, a castigat "International Breakthrough Act" la Premiile BRIT Awards 2011 Rihanna,  Arcade Fire, Tinie Tempah, Jessie J, Ce-Loo Green O2 Arena din Londra

Trupa Arcade Fire, care – desi nimeni nu se astepta, fiind considerata inca o formatie underground de rock – a castigat premii importante la Grammys, s-a impus si la BRIT Awards 2011, la categoriile „International Group” si „International Album”, cu piesa „The Suburbs”.

Tinie Tempah, unul dintre cei mai buni artisti britanici in 2010, a castigat la categoriile „British Breakthrough Act” si „British Single” cu melodia „Pass Out”.

Rapperul Plan B a fost ales cel mai bun artist britanic, pentru albumul „The Defamation of Strickland Banks”, care l-a aruncat pe primele pozitii ale topurilor muzicale.

Rihanna a castigat trofeul „International Female Solo Artist”, iar Cee-Lo Green pe cel pentru „International Male Solo Artist”.

Ca sa-I mai treaca supararea ca nu a primit niciun Grammy, Justin Bieber s-a bucurat de premiul BRIT la categoria „International Breakthrough Act”. Jessie J, cantareata de pop din Marea Britanie recent intrata in competitie, a primit premiul criticilor de specialitate.

Iată lista completă a câştigătorilor la BRIT Awards 2011:

– British Male Solo Artist: Plan B
– British Female Solo Artist: Laura Marling
– British Breakthrough Act: Tinie Tempah
– British Group: Take That
– British Single: Tinie Tempah – “Pass Out”
– Mastercard British Album Of The Year: Mumford & Sons – „Sigh No More”
– International Male Solo Artist: Cee Lo Green
– International Female Solo Artist: Rihanna
– International Breakthrough Act: Justin Bieber
– International Group: Arcade Fire
– International Album: Arcade Fire – „The Suburbs”
– Critics’ Choice: Jessie J
– British Producer: Markus Dravs

Lasă un răspuns