Justin Bieber despre Premiile Grammy 2011: „am fost dezamăgit”

Tânărul cântăreţ Justin Bieber a declarat că este dezamăgit şi supărat datorită ratării premiilor Grammy 2011, însă rămâne încrezător că va câştiga cel puţin un premiu la viitoarele ediţii ale premiilor muzicale.

Justin Bieber despre Premiile Grammy 2011: "am fost dezamăgit" Poza Poze My World 2.0 Download

Justin Bieber a fost nominalizat la categoriile Best New Artist şi Best Pop Vocal Album pentru albumul My World 2.0, însă a pierdut în fata Esperanzei Spalding şi excentricei cântăreţe Lady Gaga.

Justin Bieber recunoaşte că eşecul a fost devastator pentru el, însă şi-a jurat că anul viitor nu va pleca acasă fără trofee de la Premiile Grammy:

„Nu aveam nicio idee despre ce urma să se întâmple. Am muncit din greu aceşti ani, aşa că nu vă voi minţi – am fost dezamăgit. Mă voi întoarce anul viitor şi o să aduc câteva acasă un Grammy. Acum am motivaţia necesară să muncesc mai mult decât anul trecut. Va fi greu, dar trebuie să încerc”, a declarat Justin Bieber pentru postul MTV.

Mai mult, Justin Bieber a scris şi un mesaj pe Twitter despre dezamăgirea de la Premiile Grammy 2011:

„Bineînţeles că am vrut să câştig. A fost şi este visul meu suprem, să câştig un Grammy. Dacă am fost supărat? Da. Dar m-am şi bucurat pentru Esperanzei Spalding. Cineva mi-a spus în seara asta că nu victoriile te definesc, ci eşecurile. Am pierdut, dar nu consider că aceasta a fost ultima mea şansă” a scris Justin Bieber pe contul său de Twitter.

Lasă un răspuns