Mesaje de Sfântul Valentin – Mesaje de ziua îndrăgostiţilor – Mesaje de Valentine’s Day – Mesaje de dragoste – SMS-uri de iubire

Valentine’s Day se apropie, doar câteva zile ne mai despart de marea zi a îndrăgostiţilor, eveniment care va fi sărbătorit de întreaga planetă. Aşa că am ales cele mai frumoase mesaje de de dragoste pentru  Valentine’s Day special pentru toţi îndrăgostiţii din România.

Mesaje de Sfântul Valentin - Mesaje de ziua îndrăgostiţilor - Mesaje de Valentine's Day - SMS-uri de iubire - Mesaje de dragoste

 Iată o listă cu cele mai frumoase mesaje de Valentine’s Day / mesaje de ziua îndrăgostiţilor:

Tot ce pot să îţi ofer de Valentine’s Day este şi va fii inima mea.

Am plâns şi a căzut o lacrimă în ocean, doi scafandri au coborât după ea, când o vor găsi abia atunci dragostea mea pentru tine va pieri.

Aşa cum oceanul se aruncă către ţărm, aşa cum munţii se înălţă către cer, aşa cum copilul mic are nevoie de mama aşa am eu nevoie de tine mereu în viaţa mea. Tu eşti soarele vieţii mele, tu eşti bucuria mea, tu eşti tot ceea ce este mai bun pe lumea asta! Te iubesc!

Dragostea e un munte pe care îl urci râzând şi îl coborî plângând. E o taină pe care îndrăgostiţii o ascund de frica lumii… când taina e descoperită dragostea se stinge ca un clişeu fotografic expus la lumină.

Dacă în drumul tău spre fericire vei suferi plânge munţilor nu plânge omului căci compătimirea lui e o ironie amară.

De Sfântul Valentin îţi aduc în dar cel mai preţios cadou pe care un om l-ar putea face unui alt om: inima mea. Trebuie să ai grijă de ea, să o ţii la loc întunecos, departe lumină, de pisică, de umezeală şi de oameni străini. De asemenea, din 12 în 12 ore trebuie să verifici dacă mai bate. S-o stăpâneşti sănătoasă! Te iubesc!

Dragul meu, vreau să-ţi spun că nici Valentine’s Day nu înseamnă pentru mine “timpul potrivit”. Aşa că, va trebui să te împaci cu ideea şi să dai dovadă de aceeaşi răbdare pe care ai avut-o până acum şi pentru care te iubesc. Pupici.

Draga mea,… “Would u b my Valentine?” Înainte de a răspunde, te rog să te gândeşti că, în ciuda faptului că nu sunt cel mai mişto tip de aici, sunt singurul care vorbeşte cu tine. Ei, ce zici?

Iubita mea, mâine-poimâine e Ziua Îndrăgostiţilor şi vroiam să te rog, că măcar de data acesta să nu mai vii la restaurant cu mama ta. Nu de alta, da nici până acum nu mi-am recuperat ceasul. Ştii tu… ăla pe care l-am lăsat amanet ospătarului la ultima ieşire în trei.

De Valentine’s Day, lasă-ţi sufletul să zburde pe potecile iubirii, vino să învăţăm să fim fericiţi, „Noi”să fim cea mai puternică constelaţie, Felicitări!

Un răspuns la „Mesaje de Sfântul Valentin – Mesaje de ziua îndrăgostiţilor – Mesaje de Valentine’s Day – Mesaje de dragoste – SMS-uri de iubire”

Lasă un răspuns