Justin Bieber, mai tare decât regele muzicii pop Michael Jackson

Tânărul cântăreţ Justin Bieber stabileşte recorduri după recorduri. După cariera sa în domeniul muzical, idolul adolescentelor Justin Bieber s-a apucat de film.

Justin Bieber, mai tare decât regele muzicii pop Michael Jackson

Justin a reuşit să îl depăşească pe plan cinematografic pe însuşi regele muzicii pop, regretatul Michael Jackson.

Filmul lui Justin Bieber, „Never Say Never„, a reuşit să strângă suma de 72,2 milioane de dolari de la lansare, întrecând filmul despre viaţa lui Michael Jackson, „This Is It„, care a încasat 72,1 milioane de dolari.

Cu siguranţă tinerele pline de hormoni şi îndrăgostite până peste cap de tânăra vedetă au mers la cinema nu doar o dată, ci chiar de mai multe ori pentru a îl urmări pe Justin Bieber.

Un răspuns la „Justin Bieber, mai tare decât regele muzicii pop Michael Jackson”

  1. cnv

    eu sunt fata,am 15 ani si il uram pe jb si inainte sa citesc aceste randuri…insa ma surprinde cat de proasta e lumea ,cum poate acesta sa fie mai bun decat MICHAEP regele muzici rock si pop nimeni nu e mai bun decat mj dar pe scurt ca sa nu mai scriu atatea randuro: MA CAT IN CIORAPI LU justin bea bere ASTA,MA PIS IN FREZA LUI DE RAGAT,DARAR DOMNU SA MOARA INECAT CU VOMA PITIKU DRACU IMI dag pula in tot neamu distrusului rahatului asta .cred ca asta gandesc ff multi ce aud comparatii inte el si REGELE . R.I.P MJ L.O.V.E

Lasă un răspuns