Cabral şi Andreea Patrascu se căsătoresc pe 4 iunie

Cabral şi Andreea Patrascu se vor căsători pe 4 iunie cei 2 urmând să aibă parte de o nuntă în stil hollywoodian conform unui comunicat remis MEDIAFAX.

Cabral şi Andreea Patrascu se căsătoresc pe 4 iunieAndreea si Cabral au fost luaţi prin surprindere de multitudinea lucrurilor ce trebiuiesc puse la punct pentru organizarea unei nunţi de vis.

„Eu ştiam că sunt multe detalii de pus la punct dar nu m-am aşteptat să fie atât de greu. Am căutat mult până am găsit locaţia ideală şi apoi ne-am decis şi asupra datei. Locul ales este o nebunie, dar nu e nebunia mea”, a spus râzând Cabral.

„Ei bine e a mea (nebunia, n.r.), recunosc. Vreau o atmosferă ca în filmele hollywoodiene, mi-am dorit o nuntă în aer liber, într-un loc unde există piscină, mult spaţiu verde, invitaţii noştri vor avea parte de o petrecere atipică şi sunt convinsă că vor fi plăcut surprinşi. Este acel loc special unde am visat că mă voi căsători”, a completat şi Andreea Patrascu.

Cabral şi Andreea Pătraşcu au o listă întreagă de lucruri pe care trebuie să le facă.Printre aceste lucruri se număra alegerea invitaţilor, stabilirea cavalerilor de onoare şi stabilirea tuturor detaliilor pentru cununia religioasă.

Fanii lui Cabral îl pot urmări pe acesta de luni până joi la „Poveştiri de noapte”, pe postul Acasă, şi în serialul „Moştenirea”, pe ProTV.

Lasă un răspuns