Mircea Badea

Mircea BadeaNume:

Radu Mircea Badea

Data nașterii:

24 februarie 1974

Locul nașterii:

București, România

Zodia:

Pești

 

 

Biografie Mircea Badea

Mircea Badea este un moderator de televiziune si radio (“În gura presei”, „Mircea Badea Show”, „Traficanţii”) şi un actor („Milionari de weekend”, „Triunghiul morții”, „Pitici și tătici”, „Tonomatul de pe 3”, „Oglinda”).

Despre Mircea Badea

După ce şi-a finalizat studiile, Liceul de Informatică şi Facultatea de Cibernetică din Bucureşti Mircea Badea a început să lucreze la Radio Total. Acest lucru a fost posibil datorită unei prietene de-a mamei sale. Cu ajutorul acestei femei care era directoare la radio Mircea şi-a făcut debutul la radio, fiind primul lui job în anul 1990.

Directoare radioului, pe numele ei Jeana Gheorghiu l-a descoperit pe Mircea ca fiind un mare talent şi un viitor om de televiziune. Ajutată de Mihai Tatulici, Jeana Gheorghiu i-a făcut debutul în televiziune lui Mircea la postul Tele 7 abc.

Fiind foarte talentat Mircea Badea a fost foarte apreciat la Tele 7 abc şi a devenit cunoscut în lumea televiziunii. Într-un timp foarte scurt Mircea Badea a început să primească foarte multe oferte de la toate televiziunile pentru că era foarte talentat şi obţine mereu audienţe foarte mari. A acceptat să lucreze pentru Antena 1, ProTV, Prima Tv şi Realitatea TV.

La Antena 1 Mircea a prezentat matinalul numit „Dimineaţa devreme” alături de bună sa prietenă şi moderatoare TV, Teo Trandafir. Împreună au făcut o emisiune frumoasă şi li s-a alăturat şi Oreste. După un timp emisiunea nu a mai fost difuzată iar Teo a mers la Pro Tv iar Mircea şi Oreste au realizat împreună o emisiune la Antena 1.

După un timp acesta a renunţat la viaţa de televiziune şi a început o afacere care a eşuat, fapt ce l-a trimis înapoi în televiziune moderând emisiunea „În gura presei” la postul de televiziune Antena 3.

Din noiembrie 2007, Mircea a realizat emisiunea „Traficanţii”, difuzată de luni până vineri de postul de radio News FM. În prezent realizează emisiunea Mircea Badea Show la postul de radio Radio Zu.

Lasă un răspuns