Levent Sali

Levent SaliNume:

Levent Sali

Data nașterii:

21 august 1993

Locul nașterii:

Constanta, Romania

Zodia:

Leu

 

 

 

Biografie Levent Sali

Levent Sali s-a născut pe 21 august 1993, este actor (Rafael Cercel) în serialul „Pariu cu viata” de la ProTV şi membru în trupă La-La Band.

Despre Levent Sali

În noiembrie 2010 acesta a câştigat trofeul Festivalului de Muzică Uşoară Românească “Florentin Delmar”, ediţia a XXXV-a de la Focşani.

În serialul „Pariu cu viaţa” Levent Sali îl interpretează pe Rafael Cercel, fiul Tanţicăi dintr-o relaţie anterioară cu un ţigan. Nu îi place cartea, motiv pentru care a rămas repetent şi a renunţat la şcoală. E talentat la muzică, visează să câştige bani fără să muncească prea mult. Cântă manele la nunţi, dar Gică este cel care încasează toţi banii. Andrei îl convinge să se întoarcă la şcoală şi îl va ajuta să intre la Colegiul Naţional de Arte în clasa a 9-a. Mai mult decât atât, prin talentul său Levent Sali ajunge să facă parte din trupa La-La Band.

9 răspunsuri la „Levent Sali”

  1. Robert

    Levent, esti un actor foarte talentat, ai o voce minunta si iti doresc tot binele din lume si multa sanatate, si sa ne traiesti foarte multi ani sa faci cat mai multe filme pe care sa le urmarim si de care sa ne bucuram toti fanii tai. Succes! Fratiorul meu.

Lasă un răspuns