Justin Bieber

Biografie Justin Bieber

Nume:

Justin Drew Bieber (Justin Bieber)

Data nasterii:

1 martie 1994

Locul nasterii:

Stratford, Ontario, Canada

Zodia:

Pesti

 

 

 

 

Biografie Justin Bieber

Justin Bieber a fost descoperit pe Youtube, de către Scooter Braun, care mai târziu i-a devenit şi manager cântăreţului. Scooter Braun l-a trimis pe Justin în Atlanta, Georgia unde l-a cunoscut pe celebrul cântăreț de R&B Usher.

Despre Justin Bieber

Albumul sau de debut intitulat „My World”, a debutat pe locul 6 în U.S Billboard Hot 200 şi pe locul 1 în Canadian Albums Chart.

La mai puţin de 30 de zile de la lansare, albumul a fost certificat cu platină în Canada şi în mai puţin de două luni de la lansare, a fost certificat cu platină în SUA.

Justin Bieber este singurul artist care are toate cântecele de pe un album în topul U.S Hot 100. Bieber a fost numit cel mai tare star din 2009 de J-14, noul-venit al anului de MuchMusic, a fost listat de Celebuzz în topul 10 al vedetelor de pe Youtube şi a fost votat pe locul 5 în topul celor mai bune exemple ale anului 2009 de AOL’s JSYK.

Justin Bieber avea doar 12 ani când a intrat într-o competiţie locală de cântat în Stratford, Ontario. A învăţat singur să cânte la pian, toba, chitara şi trompetă. În 2007, Justin Bieber a început să-şi posteze propriile videoclipuri pe site-ul de conţinut video Youtube, cântând melodiile lui Usher, Chris Brown, Stevie Wonder, Ne-Yo, etc. Scooter Braun l-a descoperit şi l-a trimis în Atlanta, Georgia unde îl cunoaşte pe cântăreţul R&B Usher.

O săptămână mai târziu, Justin Bieber se bucura de privilegiul de a cânta pentru Usher care este interesat de acesta şi îi oferă o audiţie cu Antonio L.A. Reid de la Island Records. A semnat contractul cu Island Records în octombrie 2008. Justin Timberlake a dorit să colaboreze cu el, dar acesta în cele din urmă a încheiat contractul cu Usher. Justin Bieber şi mama sa, Pattie Malette, s-au mutat în Atlanta, Georgia, unde locuiesc Braun şi Usher.

Justin Bieber a împlinit pe 1 martie vârsta de 16 ani. El a sărbătorit evenimentul printr-o petrecere ca în basme (de 3 zile şi 3 nopţi), ce a avut loc în perioada 27 februarie – 1 martie 2010. Printre modalităţile de distracţie care le-au fost propuse invitaţilor s-au numărat: piscină, jacuzzi, teren de basket, sumo wrestling, air hokey, biliard, karaoke, sala de forţă, paintball, sala privată de cinema.

Din motivul că unele dintre distracţiile enumerate mai sus pot fi periculoase pentru nişte puşti de 16 ani, invitaţiile la aniversarea lui Justin Bieber au fost însoţite de câte un formular de tip declaraţie, ce trebuia semnat de părinţi. „Am luat la cunostiinta că participarea minorului meu implica riscul unei raniri grave, sau chiar al morţii. Atest că minorul meu este perfect sănătos şi că nu are probleme fizice care să-l împiedice să ia parte la eveniment”, se menţiona în documentul ce trebuia semnat de părinţi. De asemenea, invitaţii erau anunţaţi că alcoolul şi ţigările sunt strict interzise pe parcursul petrecerii şi că dacă vreunul dintre copii va fi prins că nu respecta această regulă va fi dat afară.

În luna iunie 2011, Justin Bieber şi-a lansat propriul parfum numit „Someday”.

În prezent, este într-o relaţie cu cântăreaţă Selena Gomez dar majoritatea fanilor nu se arată prea entuziasmaţi de faptul că idolul lor Justin Bieber are o iubită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *