Sony anunță redeschiderea rețelei PlayStation Network

Sony anunță redeschiderea rețelei PlayStation NetworkReprezentanții companiei japoneze Sony au anunțat pe blogul oficial că rețeaua PSN (PlayStation Network) va putea fi utilizată din nou începând de duminică 15 mai.

Primii norocoşi care se vor bucura din nou de serviciile Sony PSN sunt utilizatorii din Statele Unite, Australia, Europa, Noua Zeelandă și Orientul Mijlociu, urmând ca utilizatorii PlayStation japonezi să mai aștepte câteva zile.

Anunţul vine după trei săptămâni, timp în care compania Sony a avut de-a face cu cea mai mare criză din istoria existenţei.

În urmă cu trei săptămâni compania Sony și-a anunțat utilizatorii PlayStation Network că informațiile personale, inclusiv detaliile bancare s-ar putea să fi fost furate, în urma unui atac informatic.

La doar câteva zile distanță, reprezentanții Sony aveau să anunțe că datele personale a încă 25 de milioane de utilizatori și rețeaua de jocuri de PC Sony Online Entertainment au fost atacate din nou de hackeri.

La începutul lunii mai compania Sony a anunțat că își cere scuze pentru atacul informatic și și-a asigurat toţi clienții că îi va compensa, iar în scurt timp rețeaua PlayStation va funcţiona normal.

Lasă un răspuns