iPhone 5 va fi un telefon reproiectat în totalitate

iPhone 5 noul design carcasaPotrivit unor imagini, publicate recent pe internet, iPhone 5 va fi complet diferit faţă de modelele produse până acum de Apple.

Site-urile de specialitate îl descriu drept „un telefon reproiectat în totalitate” care va fi complet regândit din punct de vedere al designului. Carcasa noului iPhone a fost proiectată de designerul Antoine Briuex şi studioul NAK.

IPhone 5 va beneficia de un ecran e de 4 inch iar carcasa va fi de aluminiu. Telefonul propus de Briuex este în mai multe culori nu doar în clasicele culori Apple alb şi negru. Camera foto ar urma să aibă 8 megapixeli alături un led flash. De asemenea, separat, sunt mai multe iconiţe pe carcasa care te atenţionează dacă ai primit mail, SMS, ai vreun apel nepreluat sau bateria este consumată.

Pentru că în 2010 Apple a achiziţionat compania Polar Rose, o firmă specializată în programare de recunoaştere facială, au existat zvonuri în legătură cu folosirea acelei tehnologii în crearea noului iPhone 5. Integrarea tehnologiei de recunoaştere facială pe iPhone 5 ar putea da naştere unui terminal mobil care îşi va cunoaşte singur proprietarul.

IPhone 5 va fi lansat pe piaţă, cel mai probabil, în vara acestui an.

Lasă un răspuns