Gears of War 3 va suporta modul stereoscopic 3D

Dezvoltatorul jocului Gears of War 3, Epic Games, a anunțat că cea dea treia parte a unuia dintre cele mai de succes titluri de pe platforma Microsoft XBOX 360, va putea fi jucat şi în modul 3D stereoscopic.

Gears of War 3 stereoscopic 3D XBOX 360

Deși Microsoft susține că tehnologia 3D nu este atât de importantă deocamdată pe piața de gaming și acuză rivali de la Sony că se folosesc de modul 3D de pe consola PlayStation 3 pentru a-şi mări vânzările de televizoare Bravia 3D, acum cea mai importantă exclusivitate pentru XBOX 360 din 2011 va dispune de această nouă tehnologie.

„În ultima perioadă Microsoft oferă suport mai avansat pentru 3D cu noile SDK-uri, însă Gears of War 3 a fost dezvoltat fără acest suport oficial, fiind vizibil mai slab din punct de vedere grafic în acest mod de afișare la o rezoluţie de sub 720p”, a declarat, Rod Rod Fergusson producătorul jocului.

Noul mod de vizionare în 3D din jocul Gears of War 3 va fi folosit pentru prima dată de către producătorul motorului grafic Unreal Engine, astfel alăturându-se altor titluri de pe platforma XBOX 360 cu suport 3D stereoscopic precum Crysis 2 sau Call of Duty: Black Ops.

Lasă un răspuns