Assassin’s Creed III (Joc 2012)

Ubisoft a lansat online primul trailer oficial pentru jocul Assassin’s Creed III.

ASSASSIN'S CREED III - Assassin's Creed III (2012) - JOC

De asemenea, developerul a confirmat faptul că „Assassin’s Creed III” va fi lansat la nivel mondial pe data de 31 octombrie 2012, pentru PC, Xbox 360, PlayStation 3 şi Nintendo Wii U.

Ubisoft vrea ca noul joc Assassin’s Creed III să fie accesibil şi pentru noii veniţi în cadrul seriei, păstrând în continuare toate referinţele la vechile titluri Assassin’s Creed, atât de familiare fanilor înrăiţi. Noul erou va fi fiul unui pelerin britanic şi a unei femei din tribului de amerindieni Mohawk. Numele lui indian este Ratohnhake’:ton, însă se va recomanda drept Connor pe parcursul jocului, pentru a fi mai bine văzut de pelerini.

Acţiunea din „Assassin’s Creed III” va avea loc în timpul Războiului de Independenţă care a dus la apariţia Statelor Unite ale Americii (1753-1783). Şi de această dată vom avea mai multe regiuni de explorat: oraşele Boston şi New York, precum şi The Frontier, un mediu de joc ce promite a fi de 1,5 ori mai întins decât Roma din „Assassin’s Creed: Brotherhood”. Developerul se laudă că aproape o treime din joc se va desfăşura în The Frontier, gameplay-ul jocului fiind adaptat în acest sens.

Assassin’s Creed III va ajunge pe rafturile magazinelor pe data de 31 octombrie 2012, pentru PC, Xbox 360, şi PlayStation 3, o versiune pentru Nintendo Wii U fiind în proces de dezvoltare.

Assassin’s Creed III (2012) TRAILER JOC

Lasă un răspuns