Ultimul corupt din România (2012)

„Ultimul corupt din România” este o continuare a filmului „Poker”, în care mafiotul Titel Pangica (Horaţiu Malaele) a devenit doctor în ştiinţe şi a donat bani pentru un muzeu memorial închinat vieţii şi operei sale: de la vânzător de rame în Obor la senator.

Film romanesc - Ultimul corupt din România (2012) Horatiu Malaele si Vasile Muraru

Custodele muzeului este bunul său prieten Claudiu Vitelaru (Valentin Teodosiu), căruia i-a furat locul de senator. Partenerul lor de poker – chirurgul plastician Horia Vrăbete (Vladimir Găitan) – continuă să ajute nevestele disperate să-şi ia viaţa în piept cu ajutorul silicoanele. Iar iubita lor, prin rotaţie, Monica Lăcustă (Jojo) a ajuns să aibă şi ea o funcţie în guvern. Apare, în sfârşit, şi Marcel (Ion Ritiu) pe care l-au aşteptat mai rău că pe Godot în Poker. Mai bine nu-l aşteptau. Marcel – general din serviciile secrete, trebuie să rezolve eternă şi fascinantă cerinţă a Bruxelles-ului: să aresteze un corupt. Şi cine e mai la îndemână pentru asta decât unul dintre prietenii de-o viaţă? Care dintre ei?

Din distribuţia “Ultimul corupt din România” fac parte: Mircea Diaconu, Luminiţa Erga, Tudorel Filimon, Gloria Găitan, Sandu Mihai Gruia, Constantinescu Nicolae, Ion Ritiu, Florin Roata, Mircea Teodorescu, Catalina Grama (Jojo), Valentin Teodosiu, Horaţiu Malaele, Vladimir Găitan, George Mihaita, Nae Lăzărescu şi Vasile Muraru.

Regizat de către Sergiu Nicolaescu (“Poker”, „Supravieţuitorul”, „Orient Express”, „Nea Marin miliardar”), după un scenariu scris de Adrian Lustig („Poker”, „Nunta muta”), comedia “Ultimul corupt din România” va fi lansată în sălile de cinema din România pe data de 17 februarie 2012.

Ultimul corupt din România (2012) Trailer Film HD

Lasă un răspuns