The Words (2012)

The Words (Hotul de cuvinte) spune povestea lui Rory Jansen (Bradley Cooper), un scriitor care face eforturi pentru a supravieţui de azi pe mâine, şi care aspiră să devină următoarea senzaţie literară.

Film The Words 2012 Zoe Saldana si Bradley Cooper

Când descoperă un manuscris pierdut, aflat într-o servietă veche, afectată de intemperiile vremii, îşi dă seama că a găsit ceva nemaipomenit, o operă pe care şi-ar dori să o fi scris chiar el. Rory hotărăşte însă să treacă drept autorul acelei cărţi şi obţine, în sfârşit, recunoaşterea literară pe care şi-o dorea cu atâta aviditate. Cu toate acestea, realizează destul de repede că a trăi cu alegerea pe care a făcut-o nu este un lucru uşor, căci este pus în faţa unei dileme morale care îl va face să analizeze în mod cât se poate de serios persoană care a devenit.

The Words are o distribuţie formată din Olivia Wilde, Zoe Saldana, Bradley Cooper, Dennis Quaid, Jeremy Irons, J.K. Simmons, Ben Barnes, John Hannah, Michael McKean, Zeljko Ivanek, Ron Rifkin, Nora Arnezeder, Liz Stauber, James Babson şi Gianpaolo Venuta.

Scris şi regizat de către Brian Klugman („Cloverfield”, „TRON: Legacy”, „Dreamland”, „Wishmaster”) şi Lee Sternthal, drama „The Words” va avea premieră în România pe 7 decembrie 2012.

The Words – Hotul de cuvinte (2012) TRAILER FILM HD

Lasă un răspuns