The Vow (2012)

The Vow spune povestea lui Paige (Rachel McAdams) o femei care îşi pierde memoria într-un accident de maşină şi care face eforturi mari să-şi reconstruiască identitatea.

Film - The Vow (2012) Poster

Atunci când automobilul lor este izbit din spate de un camion, Paige este grav rănită şi intră în comă, iar după ce se trezeşte suferă de amnezie severă şi nu îşi recunoaşte partenerul de cuplu (Channing Tatum), care nu se dezlipeşte zi şi noapte de lângă patul ei de spital şi încearcă prin toate mijloacele să o ajute să-şi reamintească sentimentele puternice ce i-au legat. Confuză şi bulversată de informaţiile pe care le primeşte de la persoane despre care nu are niciun fel de amintiri, Paige este pe punctul de a fi sedusă de către atrăgătorul Jeremy (Scott Speedman), fostul ei iubit, care profită de amnezia ei pentru a reaprinde scânteia unei vechi pasiuni. Numai că Leo nu este dispus să îşi piardă sufletul-pereche şi decide să îşi recucerească soţia pornind de la zero şi curtând-o cu aceeaşi insistentă şi răbdare ca şi în prima zi a iubirii lor.

The Vow are o distribuţie formată din Rachel McAdams, Jessica Lange, Channing Tatum, Wendy Crewson, Sam Neill, Scott Speedman, Lucas Bryant, Tatiana Maslany, Jeananne Goossen, Dillon Casey, Kristina Pesic, Brittney Irvin, Rachel Skarsten, Jessica McNamee şi Kim Roberts.

Regizar de Michael Sucsy, după un scenariu scris de Jason Katims şi Abby Kohn, „The Vow” va avea premieră în România pe data de 24 februarie 2012.

Film – The Vow (2012) TRAILER OFICIAL HD

Lasă un răspuns