The Master (2012)

The Master (Maestrul) spune povestea lui Lancester Dodd (Philip Seymour Hoffman), un veteran al celui de-al doilea Razboi Mondial, framantat si turmentat de experientele prin care a trecut si care l-au dus la concluzia ca are nevoie sa-si faca propria religie.

The Master - Maestrul (2012)

Dodd le spune altora ca e scriitor, e doctor, fizician nuclear, filosof, dar inainte de toate e un om curios, iar astfel ii atrage de partea lui. Intelectual carismatic, Dodd e si un desavarsit mincinos, iar tehnicile lui de manipulare incep sa prinda roade. Organizatia lui Dodd bazata pe credinta face furori in America, iar un tanar ratacitor si dezorientat, fost soldat in al doilea Razboi Mondial, ii devine mana dreapta. Nu dupa mult timp, tanarul ajunge sa se intrebe daca sistemul de credinta pe care l-a imbratisat si liderul spiritual ii merita devotamentul.

The Master are o distributie formata din Philip Seymour Hoffman, Joaquin Phoenix, Amy Adams, Jesse Plemons, David Warshofsky, Laura Dern si Lena Endre.

Scris si regizat de catre Paul Thomas Anderson („There Will Be Blood”, „Magnolia”, „Boogie Nights”, „Punch-Drunk Love”), „The Master” va avea premiera in Romania in 2013.

The Master – Maestrul (2012) Trailer Film HD

Lasă un răspuns