The Devil Inside (2012)

The Devil Inside are acţiune plasată în Italia, unde Isabella Rossi (Fernanda Andrade) este implicată într-o serie de exorcisme în încercarea de a afla ce s-a întâmplat cu mama ei, suspecta pentru uciderea a trei oameni.

Film - The Devil Inside (2012) Poster

În urmă cu 22 de ani, operatorii de la urgenţe au primit un apel de la Maria Rossi (Suzan Crowley) care mărturisea că a ucis brutal trei oameni. Întreaga ei viaţă, Isabella a crezut că mama ei a ucis brutal trei oameni din cauză că era nebună din punct de vedere clinic. După ce află că aceste crime s-au petrecut în timpul unei exorcizări, ea călătoreşte în Italia la Spitalul Centrino, unde mama ei a fost închisă, pentru a afla dacă este bolnavă mental sau posedată de demoni. Când aceasta recrutează doi tineri exorcişti (Simon Quarterman şi Evan Helmuth) ca s-o vindece pe mama ei prin metode neconvenţionale, combinând atât ştiinţă, cât şi religia, ei se înfruntă cu răul pur în formă a patru demoni puternici care o posedau pe Maria.

The Devil Inside are o distribuţie formată din Fernanda Andrade, Simon Quarterman, Evan Helmuth, Ionuţ Grama, Suzan Crowley, Bonnie Morgan, Brian Johnson, Preston James Hillier, D.T. Carney, Marvin Duerkholz, Maude Bonanni, Talyan Wright, Les Mahoney, Suzanne Freeman şi Marius Florian.

Regizat de William Brent Bell („Stay Alive”), după un scenariu scris de William Brent Bell, Matthew Peterman, „The Devil Inside” va ajunge în cinematografele din România începând cu 29 martie 2012.

Film – The Devil Inside (2012) TRAILER OFICIAL HD

Lasă un răspuns