The Best Exotic Marigold Hotel (2011)

The Best Exotic Marigold Hotel (Hotelul Marigold) spune povestea amuzantă a unui grup pensionari britanici, care se hotărăsc să se retragă la bătrâneţe într-un hotel de lux din India, pe care materialele promoţionale îl prezintă ca fiind cel mai opulent şi frumos loc de pe pământ.

Film Hotelul Marigold The Best Exotic Marigold Hotel 2012

O dată ajunşi în Bangalore, aceştia constată că locaţia de cinci stele în care se aşteptau să locuiască există doar în mintea unui manager tânăr şi entuziast, care şi-a făcut o strategie de marketing perfectă pentru a atrage turişti. În locul palatului spectaculos din imaginile publicate pe internet şi în pliantele publicitare, pensionarii găsesc o clădire în paragina cu condiţii de viaţă ca în lumea a treia, străzi aglomerate şi murdare şi copii care cerşesc. Însă cu trecerea timpului încep să fie fascinaţi de cultură şi civilizaţia indiană, de tradiţiile localnicilor, de frumuseţea femeilor şi a peisajelor, de culorile şi sunetele vibrante şi de atitudinea prietenoasă a indienilor, care zâmbesc tot timpul.

„Hotelul Marigold” are o distribuţie formată din Bill Nighy, Maggie Smith, Tom Wilkinson, Dev Patel, Judi Dench, Celia Imrie, Penelope Wilton, Liza Tarbuck, Lillete Dubey, Tena Desae, Russell Balogh şi Israr Azam.

Regizat de John Madden („Shakespeare in Love”, „Proof”, „Her Majesty, Mrs. Brown”, „The Debt”), după un scenariu inspirat din romanul „These Foolish Things” al autoarei Deborah Moggach, „The Best Exotic Marigold Hotel” va ajunge în cinematografele din România începând cu 7 septembrie 2012.

Hotelul Marigold – The Best Exotic Marigold Hotel (2012) Trailer FILM HD

Lasă un răspuns