StreetDance 2 (2012)

StreetDance 2 (Dansul străzii 2) spune povestea lui Ash (Falk Hentschel), un dansator foarte talentat, care decide să plece la Paris pentru a-şi cunoaşte idolii, renumită trupa Invincibilii.

Dansul străzii 2 - StreetDance 2 (2012)

Spre ghinionul său, momentul întâlnirii nu decurge aşa cum şi-a imaginat şi este luat peste picior într-un mod brutal de membrii trupei. Deprimat şi debusolat, Ash îl cunoaşte la scurt timp pe Eddie (George Sampson) şi pe irezistibilă Eva (Sofia Boutella), o dansatoare de salsa a cărei frumuseţe îi răpeşte inima. Negăsind altă soluţie pentru a o cuceri, Ash pune la cale un plan îndrăzneţ şi, alături de Eddie, cutreiera Europa în căutarea celor mai buni dansatori pe care să-i reunească într-o nouă trupă. Astfel ar avea atât şansa de a îşi lua revanşa faţă de Invincibili, cât şi de a o avea aproape pe Eva. În final tânăra dansatoare accepta să li se alăture, completând coregrafia spectaculoasă a trupei cu o îmbinare nemaivăzută a streetdance-ului cu mişcările exotice de salsa. Povestea lor de dragoste devine astfel posibilă pentru Ash, dar oare va fi el suficient de curajos să îşi ducă planul la bun sfârşit?

StreetDance 2 are o distribuţie formată din George Sampson, Sofia Boutella, Tom Conti, Falk Hentschel, Stephanie Nguyen, Ella Wragg, Elisabetta Di Carlo, Joanna Jeffrees, James Michael Rankin, Lee Craven, Ali Ramdani, Akai Osei-Mansfield, Samuel Revell, Delphine Nguyen şi Matthew David McCarthy.

Regizat de către Max Giwa şi Dania Pasquini, după un scenariu scris de Jane English, „Dansul străzii 2” va avea premieră în România pe 25 mai 2012.

Dansul străzii 2 – StreetDance 2 (2012) TRAILER FILM HD

Lasă un răspuns