Şi caii sunt verzi pe pereţi (2012)

„Şi caii sunt verzi pe pereţi (Chasing Rainbows) este o poveste despre iluzia de a te îmbogăţi în România.

Şi caii sunt verzi pe pereţi - Chasing Rainbows (2012) TRAILER FILM ROMANESC HD

Într-o ţară în care poveştile izbitoare de a te îmbogăţi sunt peste tot, cineva crede că un astfel de lucru nu este doar posibil, dar este şi uşor realizabil. Povestea urmează două destine: unul este a unui cuplu de tineri, Marius (Ionut Visan) şi Cosmina (Anca Florescu). Marius a scris un nume imaginar pe un bilet de loterie promoţional doar pentru a trage Cosmina. Şi extragerea îl face câştigător. Celălalt este de doi adulţi. Din cauza lipsei lor de cunoştinţe atunci când vine vorba de tehnologia modernă, sunt păcăliţi de un spam primit pe e-mail, intra într-o loterie online falsă şi pierd toate economiile lor. Poveştile se întâlnesc la sfârşit, când se pierde orice speranţă şi refuza singura lor şansă de a se îmbogăţi. În cele din urmă ne dăm seama că iluzia de a deveni bogat pune oamenii obişnuiţi în situaţii extraordinare.

„Şi caii sunt verzi pe pereţi” îi are în distribuţie pe Adrian Titieni, Ionuţ Vişan, Anca Florescu, Cătălin Bordea, Mihai Nită, Oxana Moravec, Tudor Smoleanu, Oreste Alexandru Scarlat Teodorescu, Coca Bloos, Dragoş Bucur, Constantin Ghenescu, Rosana Oprea, Piccillo Giuseppe, Marinela Chelaru, Nicodim Ungureanu, Carla Popescu, Catalin Neamtu şi Mihai Dorobanţu.

Scris si regizat de catre Dan Chisu („WebSiteStory”, „Ursul„), „Şi caii sunt verzi pe pereţi” va avea premiera in Romania pe 2 noiembrie 2012.

Şi caii sunt verzi pe pereţi – Chasing Rainbows (2012) TRAILER FILM ROMANESC HD

Lasă un răspuns