Seeking a Friend for the End of the World (2012)

Seeking a Friend for the End of the World (Caut prieten pentru sfârşitul lumii) este un road-movie apocaliptic: când un asteroid ameninţa să distrugă Pământul, Dodge (Steve Carell) este părăsit de soţie, care fuge de acasă panicată.

Film - Seeking a Friend for the End of the World - Caut prieten pentru sfârşitul lumii

Bărbatul îi cere atunci ajutorul vecinei sale Penny (Keira Knightley) şi porneşte spre oraşul natal pentru a o reîntâlni pe fostă iubită din liceu. Traseul celor doi eroi va fi punctat cu o mulţime de întâlniri care mai de care mai neobişnuite.

Seeking a Friend for the End of the World are o distribuţie formată din Keira Knightley, Melinda Dillon, Steve Carell, Connie Britton, Patton Oswalt, Adam Brody, Melanie Lynskey, Gillian Jacobs, T.J. Miller, William Petersen, Rob Corddry, Derek Luke, Rob Huebel, Mark Moses şi Amy Schumer.

Scris şi regizat de către debutanta Lorene Scafaria, comedia „Seeking a Friend for the End of the World” va fi lansată în sălile de cinema din România pe data de 13 iulie 2012.

Caut prieten pentru sfârşitul lumii – Seeking a Friend for the End of the World (2012) TRAILER FILM

9 răspunsuri la „Seeking a Friend for the End of the World (2012)”

  1. albertina

    mi-a placut filmul…plotul m-a intrigat primul, dupa personajele! Tema m-a facut sa merg si sa vad despre ce este vorba…nu citisem nimic despre el inainte…asa ca a fost o supriza mai mult decat placuta! Comedie romantik usoara de vazut cu persoana iubita!

Lasă un răspuns