Perfect Sense (2011)

Perfect Sense spune povestea lui Michael (Ewan McGregor), un bucătar carismatic şi a medicul epidemiolog Susan (Eva Green) care se îndrăgostesc unul de celălalt pe fundalul unei pandemii ce are drept simptome pierderea treptată a capacităţilor senzoriale de către oamenii de pe tot Globul.

Film - Perfect Sense (2011) Poster Ewan McGregor şi Eva Green

Deşi cercetătorii muncesc cu asiduitate pentru a identifica originile epidemiei şi modul în care se transmite virusul, nu sunt capabili să găsească un tratament, iar oamenii rămân rând pe rând fără simţul mirosului, gustului, pipăitului, auzului şi văzului. Lucrând ca bucătar într-un restaurant, pentru Michael reprezintă o provocare să gătească diverse feluri de mâncare clienţilor care nu mai dispun de simţul mirosului şi gustului, dar situaţia lui Susan este la fel de dramatică întrucât profesia de epidemiolog o face să se simtă inutilă şi vinovată ori de câte ori încearcă fără succes să vindece pacienţii de bizară maladie. Deşi ambii au suferit dezamăgiri în dragoste în trecut, Michael şi Susan se agaţă cu disperare de relaţia lor pentru a păstra o ultimă fărâmă de normalitate într-o societate dominată de haos şi aflată în pragul dezintegrării.

Alături de Ewan McGregor şi Eva Green în „Perfect Sense” mai apar actorii Connie Nielsen, Stephen Dillane, Ewen Bremner, Alastair Mackenzie, Denis Lawson, Liz Strânge, James Watson, Richard Mack, Shabana Akhtar Bakhsh, Caroline Paterson, Adam Smith, Malcolm Shields şi Duncan Airlie James.

Regizat de David Mackenzie, după un scenariu scris de Kim Fupz Aakeson, „Perfect Sense” va ajunge în cinematografele din SUA începând cu 10 februarie 2012.

Perfect Sense (2011) TRAILER FILM HD

Lasă un răspuns