The Watch (2012)

„The Watch” (Extra’ pază-n cartier) spune povestea unei echipe de patrulare nocturnă înfiinţată de soţii şi taţii din suburbii, care sunt exasperaţi de cicăleala nevestelor şi de hărmălaia odraslelor şi care au nevoie de un paravan pentru a-şi masca convenabil nevoia de libertate şi dorinţa de a socializa cu alţi reprezentanţi ai sexului tare aflaţi într-o situaţie similară cu a lor.

The Watch - Extra' pază-n cartier (2012) Film comedie, SF cu Ben Stiller, Vince Vaughn si Jonah Hill

Numai că se alege praful de planurile lor ingenioase de a se distra noapte pe străzi atunci când descoperă că o rasă ostilă de extratereştri complotează să preia controlul asupra Pământului şi îşi dau seama că stă în puterea lor să salveze umanitatea de la extincţie.

„The Watch” are o distribuţie formată din Jonah Hill, Ben Stiller, Vince Vaughn, Billy Crudup, Doug Jones, Richard Ayoade, Will Forte, Rosemarie DeWitt, Willam Belli, Nicholas Braun, Jorma Taccone, Joe Nunez, Carissa Capobianco, Patricia French şi Justin Wheelon.

Regizat de către Akiva Schaffer, după un scenariu scris de Seth Rogen şi Evan Goldberg, comedia „The Watch” va avea premieră în România pe data de 24 august 2012.

The Watch – Extra’ pază-n cartier (2012) TRAILER FILM

Lasă un răspuns