Man on a Ledge (2012)

Man on a Ledge (Dreptate la înălţime) spune povestea lui Nick Cassidy (Sam Worthington) un bărbat condamnat la închisoare pentru o infracţiune pe care nu a comis-o.

Film - Dreptate la înălţime - Man on a Ledge (2012) Poster

În închisoare acesta începe să încalce toate regulile, singura lui şansă fiind evadarea. Adevăratul haos începe la scurt timp după fuga din închisoare, când, bărbierit şi îmbrăcat la patru ace Nick ameninţă că se aruncă de pe o clădire din mijlocul Manhattanului. Trecătorii încep să se panicheze văzându-l acolo şi forţele de ordine trimit de urgenţă un negociator, Lydia (Elizabeth Banks), pentru a împiedica dezastrul. Însă teribila scenă este de fapt un plan foarte bine pus la punct, iar în timp ce joacă rolul sinucigaşului, Nick coordonează de fapt furtul unui diamant de 30 de milioane de dolari, pentru dispariţia căruia ajunsese iniţial în închisoare. Este singura cale de a-şi demonstra nevinovăţia şi pentru asta are nevoie de ajutorul negociatoarei. În momentul în care poliţia reuşeşte să îl identifice, o echipă SWAT este trimisă pe poziţie pentru a-l extermina şi cum Lydia nu este încă sigură de partea cui se află adevărul, şansele lui Nick sunt mai slabe în fiecare clipă.

Man on a Ledge are o distribuţie formată din Elizabeth Banks, Jamie Bell, Sam Worthington, Ed Harris, Kyra Sedgwick, Edward Burns, Anthony Mackie, Joe Urban, Genesis Rodriguez, William Sadler, Liz Holtan, Jonah Falcon, Afton Williamson, Aprella şi Pooja Kumar.

Regizat de Asger Leth, după un scenariu scris de Pablo F. Fenjves, „Man on a Ledge” va ajunge în cinematografele din România începând cu 27 ianuarie 2012.

Film – Dreptate la înălţime – Man on a Ledge (2012) TRAILER OFICIAL HD

Lasă un răspuns