LOL (2012)

LOL – Într-o lume în care adolescenţii ascultă muzică la calculator şi comunica cu prietenii pe reţelele de socializare mai mult decât comunica cu părinţii, o liceană pe nume Lola (Miley Cyrus), părăsită de iubit, descoperă pentru prima dată plăcerile interzise oferite de sex şi consumul de droguri.

LOL 2012 film cu Miley Cyrus

Anne (Demi Moore), mama Lolei, a divorţat recent de Alan şi, deşi se întâlneşte cu blajinul poliţist James (Jay Hernandez), nu a reuşit să depăşească şocul emoţional cauzat de despărţirea de tatăl Lolei, iar atunci când îşi dă seama cât de mult s-a îndepărtat de propria fiică şi cât de mult a neglijat problemele serioase cu care s-a confruntat aceasta, decide să facă eforturi suplimentare pentru a restabili o conexiune sufletească cu adolescenţa zbuciumată. Lola îşi petrece timpul liber în compania celor mai bune prietene ale ei Emily (Ashley Hinshaw) şi Janice (Lina Esco) şi începe să se simtă atrasă de Kyle (Douglas Booth), cel mai bun amic al fostului ei iubit, căruia îi dă însă târcoale şi o colegă frumoasă şi sexy pe nume Ashley (Ashley Greene).

Comedia romantică “LOL” îi are în distribuţie pe Miley Cyrus, Ashley Greene, Demi Moore, Douglas Booth, Ashley Hinshaw, Adam G. Sevani, Thomas Jane, Gina Gershon, Austin Nichols, Fisher Stevens, Jean-Luc Bilodeau, Jay Hernandez, Michelle Burke, Marlo Thomas, Lina Esco şi Nora Dunn.

Regizat de către Lisa Azuelos, după un scenariu scris de Kamir Ainouz şi Lisa Azuelos, „LOL” se va lansa în cinematografe pe data de 4 mai 2012.

LOL (2012) TRAIER FILM HD

Lasă un răspuns