Liceenii, în 53 de ore şi ceva (2010)

„Liceenii, în 53 de ore şi ceva” prezintă o poveste cu şi despre liceeni, ce poartă amprenta realităţii actuale a problemelor cu care se confruntă tinerii ultimelor generaţii: dragoste, bani influenţă, droguri.

Film - Liceenii, în 53 de ore şi ceva (2010) Poster

Acţiunea din film merge pe mai multe planuri, personajele, bine conturate, se încleştează în conflicte, se regăsesc în iubire şi se trezesc în situaţii ce par uneori disperate. Punctul de plecare îl constituie o crimă al cărei autor este iniţial necunoscut, însă pe măsură ce personajele îşi fac apariţia, încep să se dezvăluie, să interacţioneze şi mai ales să acţioneze, criminalul pare a fi mereu mai aproape de a fi descoperit. Nu lipsesc momentele dramatice, suspansul, umorul, concluziile moralizatoare şi, evident, finalul complet neaşteptat. „Liceenii, în 53 de ore şi ceva” creionează un portret intim al generaţiei tinere. Regizorul reuşeşte să privească cu detaşare însă cu un fin spirit de observaţie, fără a judeca însă extrăgând şi transmiţând concluzii consistente.

„Liceenii, în 53 de ore şi ceva” are o distribuţie formată din Andi Vasluianu, Iulia Verdeş, Cristian Popa, Alexandru Potocean, Claudiu Bleonţ, Cosmin Seleşi, Ioana Blaj şi Toma Cuzin.

Regizat de Adrian Popovici, după un scenariu scris de George Sovu şi Pascal Ilie Virgil, „Liceenii, în 53 de ore şi ceva” va ajunge la cinema începând cu 4 noiembrie 2011.

Film – Liceenii, în 53 de ore şi ceva (2010) TRAILER FILM OFICIAL

Lasă un răspuns