Jack Reacher (2012)

Thriller-ul poliţist „Jack Reacher” (Jack Reacher. Un glont la tinta) îl are în centrul atenţiei pe The Zec (Werner Herzog), un fost prizonier de război, care este eminentă cenuşie din spatele conspiraţiei ce are drept rezultat asasinarea a cinci oameni nevinovaţi la un mall, infracţiune pentru care este considerat responsabil un lunetist experimentat, pe care poliţiştii l-au luat imediat în custodie şi pe care sunt decişi să-l transforme în ţap ispăşitor.

Film - One Shot (2013) Poster Tom Cruise

Ales chiar de către inculpat pentru a se ocupa de soluţionarea cazului, fostul investigator militar Jack Reacher (Tom Cruise) tinde să creadă că lunetistul spune adevărul atunci când afirmă că nu este vinovat de masacrul de la mall fiindcă este prea bine antrenat pentru a irosi chiar şi un singur glonţ, iar în atac au murit numai cinci persoane, deşi s-au tras şase focuri de armă, unul ratând ţinta. Pentru a-l identifica pe adevăratul suspect, Jack Reacher face echipă cu un detectiv criminalist (David Oyelowo) şi cu frumoasa avocata a apărării Helen Rodin (Rosamund Pike), fiica procurorului districtual din Indianapolis (Richard Jenkins), care trebuie să se războiască chiar cu tatăl ei pentru a-şi scăpa clientul de braţul lung al legii.

Jack Reacher are o distribuţie formată din Tom Cruise, Rosamund Pike, Robert Duvall, Richard Jenkins, Werner Herzog, David Oyelowo, Jai Courtney, Michael Raymond-James, Nicole Forester, Alexia Fast, James Martin Kelly, Joseph Sikora, Josh Helman, Tammy Felice şi Jace Jeanes.

Scris şi regizat de către Christopher McQuarrie („The Way of the Gun”, „The Usual Suspects”, „Valkyrie”, „The Tourist”) şi având drept sursă de inspiraţie romanul omonim al autorului Lee Child, al nouălea într-o serie ce îl are ca protagonist pe Jack Reacher, thriller-ul „Jack Reacher” va fi lansat în sălile de cinema din România pe data de 28 decembrie 2012.

Jack Reacher – Jack Reacher. Un glont la tinta (2012) TRAILER FILM HD

Lasă un răspuns