Gravity (2013)

Gravity spune povestea lui Dr. Ryan Stone (Sandra Bullock), un medic foarte bine calificat în domeniul bioingineriei aflat la prima sa misiune în spaţiu alături de veteranul astronaut Matt Kowalsky (George Clooney), care se afla pentru ultima dată la comanda unei nave înainte de pensionare.

Film - Gravity (2012) George Clooney

Dar în timpul unei misiuni de rutină în afară navetei, se întâmplă un dezastru. Aceasta este distrusă, lăsându-i pe Stone şi Kowalsky complet singuri, legaţi unul de altul şi de nimic altceva, descriind spirale în întuneric. Tăcerea insuportabilă le spune că au pierdut orice legătură cu Pământul şi orice şansă de a fi salvaţi. În timp ce frică se transformă în panică, cu fiecare gură de aer se consuma puţinul oxigen rămas. Însă singura cale de a ajunge acasă este aceea de a înainta prin terifiantă întindere a spaţiului.

Regizat de către Alfonso Cuarón („Children of Men”, „Harry Potter and the Prisoner of Azkaban”, „Great Expectations”), după un scenariu scris de Alfonso Cuarón şi Jonás Cuarón, „Gravity” va fi lansat în sălile de cinema din România pe data de 10 octombrie 2013.

Gravity (2013) TRAILER FILM HD

Lasă un răspuns