Life in a Day (2011)

Film documentar - O zi din viaţă - Life in a Day (2011) PosterFilmul documentar „Life in a Day” (O zi din viaţă) al regizorului Kevin Macdonald este o idee care s-a născut din colaborarea unică dintre compania Scott Free deţinută de veteranul regizor Ridley Scott, YouTube şi LG electronics.

Life in a Day este un lungmetraj generat de utilizatori, filmat într-o singură zi, 24 iulie 2010, care a adus laolaltă comunitatea mondială pentru a imortaliza un moment din vieţile lor. Lumea a răspuns trimiţând 88.000 de clipuri video pe YouTube, ajungând la peste 4.500 de ore de film, puternice şi emoţionante, cu contribuţii provenind din Australia până în Zambia, din inima metropolelor agitate până la cele mai îndepărtate şi izolate colţuri ale lumii.

Life in a Day aduce laolaltă cele mai captivante înregistrări de pe YouTube într-un film de 94 de minute şi 37 de secunde cu o formă artistică dată de Kevin Macdonald, producătorul executiv Ridley Scott, producătoarea Liza Marshall şi echipa lor, pentru a oferi o experienţă unică care arată, cu sinceritate amuzantă, ce înseamnă să trăieşti în zilele noastre pe Pământ. Vizionare plăcută!

Film documentar – O zi din viaţă – Life in a Day (2011)

Lasă un răspuns