Detachment (2011)

„Detachment” este o recenzie a trei săptămâni din viaţa mai multor profesori de liceu, a administratorilor şi a liceenilor văzută prin ochii suplinitorului Henry Barthes (Adrien Brody).

Film - Detachment (2011) Poster film Adrien Brody

Henry colinda din şcoală în şcoală, oferind moduri de cunoaştere, dar niciodată nu sta îndeajuns într-o şcoală pentru a se ataşa de ea. O profesie perfectă pentru un om care se vrea să se ascundă în aer liber. Într-o zi, Henry soseşte pentru următoarea lui misiune. La intrarea lui în şcoală, o lume secretă a emoţiilor este trezită în el de către trei femei. O fată pe nume Meredith (Betty Kaye), este în prima ei perioadă. Profesoara Ms. Madison (Christina Hendricks), şi o prostituată Erica (Sami Gayle), sunt următoarele. Cele trei femei, la fel ca şi Henry se lupta să găsească frumuseţea într-o lume a viciilor, lipsită de iubire.

Din distribuţia “Detachment” fac parte Bryan Cranston, Christina Hendricks, Adrien Brody, Renée Felice Smith, Lucy Liu, James Caan, Blythe Danner, Marcia Gay Harden, William Petersen, Tim Blake Nelson, Doug E. Doug, Josh Pais, Isiah Whitlock Jr., Sami Gayle, Betty Kaye şi Patricia Rae.

Regizat de Tony Kaye („American History X”), după un scenariu scris de Carl Lund, „Detachment” va ajunge la cinema începând cu data de 16 martie 2012.

Detachment (2011) TRAILER FILM

Lasă un răspuns