Pariu cu viata

Pariu cu viata (Serial TV 2011-2012)Regia:
Iura Luncasu
Alex Fotea
Alex Borundel

Scenariul:
Simona Macovei
Sorina Ungureanu

Gen:
muzical, drama, comedie

 

 

 

 

Despre Pariu cu viata

Pariu cu viata este un serial muzical românesc pentru toate vârstele care îmbina drama şi comedia cu muzică şi dansul într-un mod original.

Acţiunea din „Pariu cu viata” este centrată pe povestea de iubire dintre doi adolescenţi Ioana Popa şi Andrei Anghel ale căror destine sunt schimbate încă de la naştere.

In „Pariu cu viata” Ioana şi Andrei sunt elevi în clasa a 12-a la Colegiul Naţional de Arte din Bucureşti. Sunt îndrăgostiţi şi fericiţi sau cel puţin aşa crede Ioana până în momentul în care află că a fost subiectul unui pariu pe care Andrei l-a pus cu prietenul lui, Cristi, la începutul anului şcolar. Ceea ce nimeni nu îşi dă seama este faptul că Andrei s-a îndrăgostit cu adevărat de Ioana.

Foarte dezamăgită, Ioana găseşte refugiu în muzică, în special în trupa “La-La Band”, un club de muzică modernă înfiinţat de Raluca, nouă profesoară de teorie muzicală a colegiului. 20 de elevi talentaţi alcătuiesc trupa pop-rock “La-La Band”. Toţi sunt pasionaţi de muzică, îşi doresc să ajungă staruri şi să umple stadioane.

Ioana a crescut într-o familie săracă, de tatăl Gică Popa şi mama Tănţica, împreună cu cei doi fraţi, Gio şi Rafael. Plini de umor şi puşi mereu pe distracţie, Gică şi Tantica trăiesc după principiul că “educaţia nu este importanta, doar banii contează”.

In „Pariu cu viata” Andrei este un tânăr carismatic care provine dintr-o familie ce pare perfectă. Dar adevărul începe să iasă la suprafaţă atunci când Anca, sora lui Andrei, este diagnosticată cu o boală gravă de rinichi, moştenită din familia Marei Anghel. Singura ei şansă de supravieţuire este un transplant. În urma efectuării analizelor de compatibilitate, familia Anghel este pusă în faţa unui adevăr şocant: Andrei nu este fratele Ancăi şi nici copilul lor.

Mara şi Sandu Anghel îşi dau seama că în urmă cu 17 ani, la maternitate, le-a fost schimbat copilul în timpul unui incendiu care a devastat spitalul. Din acest moment, începe o căutare contra cronometru a adevăratului copil al familiei Anghel, copilul care ar putea salva viaţa Ancăi.

Noul sezon „Pariu cu viata” va reveni la TV în luna februarie 2012 cu personaje noi şi neaşteptate care vor schimba sensul poveştii spuse în primul sezon „Pariu cu viata”.

Pariu cu viata – A Bet With Life (2011) TRAILER FILM SERIAL HD

3 răspunsuri la „Pariu cu viata”

Lasă un răspuns