Iubiri Secrete

Iubiri Secrete (Serial TV 2011-2012)Regia:
Stefan Marinescu

Scenariul:
Simona Macovei

Gen:
reality-telenovela

 

 

 

 

 

 

Despre Iubiri Secrete

„Iubiri secrete” este un reality-telenovela care prezintă o serie de situaţii dramatice sau pline de umor, ai căror protagonişti sunt oameni obişnuiţi.

Iubiri secrete” prezintă drama unei familii mistuite de conflicte şi trădări. Acţiunea din „Iubiri Secrete” se desfăşoară pe mai multe planuri, în fiecare episod unul dintre conflicte fiind în prim plan. Alături de familia Maris in „Iubiri Secrete” veţi vedea că banii nu aduc fericirea şi poveştile de iubire sunt mai complicate decât par.

Plecând de la o poveste reală, Eugen (George Simion), Valeria (Carmen Prodan), Mircea (Marian Popescu), Radu (Alin Brancu) şi Andrei (Cătălin Stănciulescu) trăiesc o viaţă ca în filme. Familia Maris locuieşte într-o frumoasă vila din centrul Capitalei.

Eugen, capul familei,  a moştenit după revoluţie mai multe clădiri, devenind peste noapte foarte bogat. Acum toţi membrii familiei sunt alături de el, sperând că într-o zi vor primi o frumoasă moştenire.

Valeria, unica fiică a lui Eugen, este o femeie dispusă să facă sacrificii pentru unitatea familiei. Ea a trebuit să închidă ochii de multe ori, în faţa unor presupuse infidelităţi ale soţului pentru a nu-şi distruge căsnicia.

Mircea Maris, soţul Valeriei, iubeşte la fel de mult femeile şi aventurile ca şi socrul sau, deşi este căsătorit şi are doi fii. Pe Valeria n-o mai iubeşte demult, dar nu îndrăzneşte să-i spună acest lucru, pentru că asta ar însemna să-şi ia adio de la averea tatălui ei.

Andrei este fiul cel mare al lui Mircea şi al Valeriei. Tânărul a terminat Facultatea de drept şi este un băiat serios şi conştiincios. El n-a moştenit gena de afemeiat de la tata sau bunic, având doar o iubită, pe Maria, pe care o iubeşte enorm.

Radu este fiul mai mic al lui Mircea şi al Valeriei. Tânărul este foarte diferit de fratele său. Îşi petrece cea mai mare parte din timp, prin oraş, în cluburi, însoţit de femei care nu vor altceva decât să profite de banii lui. De asemenea, tânărul are o mare pasiune pentru cursele ilegale de maşini şi a avut antecedente legate de consumul de droguri.

În jurul familiei Maris se creează o serie de „Iubiri Secrete” şi poveşti spectaculoase, pline de suspans şi neprevăzut.

“Iubiri secrete” poate fi vizionat de luni până miercuri, de la 19:30, pe canalul de televiziune Prima TV.

Iubiri Secrete (Serial TV 2011-2012) TRAILER

Un răspuns la „Iubiri Secrete”

Lasă un răspuns