Dorian Popa

Dorian Popa biografieNume:

Dorian Popa

Data nașterii:

7 august 1988

Locul nașterii:

Constanta, Romania

Zodia:

Leu

 

 

 

 

Biografie Dorian Popa

Dorian Popa este un cântăreţ (La-La Band), actor din România, devenit celebru pentru rolul lui Andrei Anghel din serialul “Pariu cu viata” de la ProTV.

Despre Dorian Popa

Dorian este sex simbol-ul trupei La-La Band şi este îndrăgostit până peste cap de muzică. A demonstrat de mic că are aptitudini artistice urmând clasele I-IV la secţia Arte, dar 10 ani mai târziu şi-a schimbat opţiunea şi a ajuns să lucreze într-o bancă.

Acesta este student la ASE în anul III, specializarea contabilitate şi crede că cel mai tare job este cel de broker pe Wall Street.

Până ajunge însă la New York, Dorian Popa este decis să cucerească, alături de colegii săi de trupă, România şi apoi Europa. Dragostea pentru muzică vine din copilărie când ascultă, acasă, muzica pe care i-o canta mama lui.

Din dragoste pentru sound şi beat-uri pop rock, Dorian Popa s-a alăturat membrilor “La-La Band” într-un proiect muzical inedit pentru România.

Atent la aspectul său fizic, Dorian petrece ore bune în sala de fitness, are tatuate pe spate două cuvinte ce semnifică puterea şi credinţa şi îi place să cânte în baie.

Dorian Popa este o fire foarte spontană şi dezinvoltă care încearcă mereu să transform orice întâmplare în ceva constructiv.

Mare fan al lui Ne-Yo sau Usher, Dorian spune că are noroc de o moştenire genetică bună.

Alături de ceilalţi 18 colegi ai săi Dorian vrea să transforme “La-La Band “într-un fenomen naţional iar “Stage of Joy”, primul single al trupei să devină un hit.

Dorian Popa va putea fi urmărit la TV începând cu luna februarie 2012 în sezonul al doilea al serialului muzical „Pariu cu viata”.

75 de răspunsuri la „Dorian Popa”

 1. alexandra la la love

  sunteti niste prosti cei care ati comentat de alina deoarece ei doi se potrivesc de minune sunt impreuna si in realitate dorian si vlad sunt cei mai frumosi . va la la iubesc sper sa dureze ca tanar si nelinistit pariu cu viata

 2. adela

  dorian esti cel mai frumos baiat pe care l-am vazut tu si vlad tine-o tot asa dak te-as vedea pe strada as lesina in fata ta te iubesc si pe vlad la fel tine-o tot asa nu te lasa de sala si sa nu o lasi nici pe alina dar nici tu vlad pe criss sa ai grija de ea iar tu rapha sa nu o lasi pe sorian va potriviti de minu ne . stiati ca dima este cu sofia impreuna in realitate VA LA IUBESC SI VA SALUT !

 3. Dorro :x:x

  Sunteti superbi…Ador Lala Band :*
  Si voi cei care o criticati pe Alina Eremia nu aveti de cat!!Dar nu aici..Intalnitiva si cristicati-o..Prima oara uitativa la voi si dupa vorbiti..Oricum Alina are o voce extraordinara..Va pwp pe toti din Lala Band si va iubesc..Succes in continuare.. :*:*:*:*:*:*:*:**:*:*

 4. jo

  este cel mai frumos baiat pe care l-am vazut pana acum Dorian Popa!:X atre as vrea sa il vad si in realitate!si este un actor foarte bun,are un corp.magnific si un nume,,foarte frumos asa cum este si el!te pwp si iti urez mult succes in viata si in ceea ce iti propui!:x

 5. very

  ce prosti puteti fii!!! el e cel mai dragut din toata lumea si se potriveste perfect cu alina eremia. voi habar nu aveti. si apropo daca nu iti convine nu mai comenta. tine o pentru tine. nu mai comenta asa aiurea ca nu sti ce vorbesti si nu mai injura, esti un copil prost crescut.

  iubesc lala band si pariu cu viata. va iubesc dar mai ales pe pariu cu viata. 😉

Lasă un răspuns