Daniela Crudu

Daniela Crudu biografieNume:

Daniela Crudu

Data nașterii:

14 iunie 1989

Locul nașterii:

Bucureşti, România

Zodia:

Gemeni

Biografie Daniela Crudu

Daniela Crudu, a devenit celebră datorită matinalului de la Antena 1 „Neatza cu Răzvan şi Dani”, unde a ocupat postul de vecină a celor doi prezentatori.

Despre Daniela Crudu

Daniela Crudu a urmat o şcoală de manechine şi fotomodele. Norocul însă i-a surâs când a fost remarcată de prinţul Andrei Raţiu.

Daniela Crudu a fost adusă pentru prima dată în atenţia presei de către Prinţul Andrei Raţiu prin intermediul Şcolii de modelling Prince d’Armeny. Ea a câştigat titlul de „Cel mai sexy fotomodel din România”.

Deşi avea job full-time fiind asistenta celor doi matinali antenişti, Răzvan şi Dani, Daniela Crudu nu a renunţat la activitatea care a consacrat-o, animatoare în cluburi de noapte. Frumoasă bruneta are un succes nebun la public datorită formelor ei apetisante. Vecina matinalilor, a prins gustul succesului dansând provocator în cluburile din capitală.

Apariţia incendiara a Danielei din revista destinată bărbaţilor, Playboy, i-a adus şi mai multă popularitate ajungând să prezinte lenjerie pentru brand-uri cunoscute. Pe lângă postul de asistentă la „Neaţa cu Răzvan şi Dani” mai defilează şi ca model pentru diferiţi designeri romani.

Pe 18 ianuarie 2011, Răzvan şi Dani au anunţat că Daniela Crudu nu mai este colega lor platou: „Daniela a decis să ne despărţim pe cale amiabilă, să ne facem din mână şi să ne amintim de momentele frumoase care au apărut şi pe Youtube. Rămâne pentru noi un copil super simpatic, cu care nu am putut să ne înţelegem pentru că de aia am şi adus-o aici. A dat valoare, un plus, meseriei de vecina, poate cea mai bună din ţară, şi peste toate rămâne cea mai vecina dintre vecine şi cea mai asistenta dintre asistente”.

Tot in ianuarie 2011 Daniela Crudu devine asistenta lui Dan Capatos în emisiunea Un Show Păcătos.

Lasă un răspuns