Dan Diaconescu

Dan Diaconescu biografieNume:

Dan Diaconescu

Data nașterii:

9 Decembrie 1967

Locul nașterii:

Caracal, România

Zodia:

Sagetator

 

 

 

Biografie Dan Diaconescu

Dan Diaconescu este un jurnalist roman, fondatorul partidului PP-DD si al posturilor de televiziune OTV şi DDTV.

Despre Dan Diaconescu

Este absolvent al Facultăţii de Mecanică din Bucureşti. De asemenea Dan Diaconescu este unul din cei mai cunoscuţi prezentatori de talk-show-uri din România.

Născut pe 9 decembrie 1967, la Caracal, jurnalistul este căsătorit cu Emi şi au împreună au o fetiţă, Dona Milena.

Cariera lui Dan Diaconescu se împarte în două mari etape, perioada în care a lansat şi gestionat cotidianul „Jurnalul Naţional”, fondat de Dan Voiculescu (1992-1995), şi perioada Oglinda/OTV/DDTV (care a început în 1995).

Dan Diaconescu a lansat în 1990 un ziar realizat de unul singur, scris şi desenat de mână, numit „Miere de viespi”. Apoi, în acelaşi an, a obţinut primul serviciu de ziarist profesionist la „Dimineaţa”, cotidianul FSN apropiat de Ion Iliescu. Şi tot în 1990 a lucrat la săptămânalul „Gazeta de Bucureşti”, după care s-a angajat „Curierul naţional”.

Dan Diaconescu a devenit celebru graţie talk-show-ului realizat la OTV, televiziunea pe care a lansat-o în 2001. Talk-show-ul, pe nume „Dan Diaconescu în Direct”, a găzduit printre altele serialul Elodia.

Anul 2007 a fost anul în care Diaconescu şi OTV au obţinut consacrarea, cu serialul de peste 150 de episoade Elodia, pornit de la misterioasă dispariţiei a avocatei Elodia Ghinescu din Braşov. Cazul Elodia a fost întortocheat şi a devenit interminabil la talk-show-ul lui Diaconescu şi a adus rating OTV.

În 2008 un al doilea post TV, DDTV, a fost lansat de catre patronul OTV-ului. Postul prezintă reluări de pe OTV şi transmisii extinse în direct ale unor evenimente precum congrese ale partidelor politice sau petreceri cu DJ.

În iunie 2010, Dan Diaconescu a fost arestat preventiv la solicitarea DNA, alături de clarvăzătorul Doru Pârv, pentru şantaj şi ameninţare în legătură cu primarul unei comune din Arad. După două zile a fost eliberat.
Studii

În septembrie 2011 Dan Diaconescu a reuşit să înfiinţeze Partidul Poporului Dan Diaconescu (PP-DD), curtea de Apel Bucureşti aprobând cererea patronului OTV.

2 răspunsuri la „Dan Diaconescu”

  1. DINU MARA

    DOMNULE DIACONESCU SINT SIGURA CA TOT CE PUTEM SPUNE DESPRE DVS MERITA MAJUSCULE PINA LE CER LA FEL CA INCREDEREA,SI TOT DRAGUL PE CARE-L SIMTIM IN TOATE FAPTELE DVS. ADEVARATE SI NEMAINTILNITE IN VIATA ZZILELOR NOASTRE ATIT DE INCERCATE.TOT BINELE DIN LUME PPDD-ULUI SUCCES IN TOT CE V-ATI PROPUS PENTRU A SCOATE LA LUMINA ADEVARATA ROMANIME IN CARE MAI CREDEM NUMAI DATORITA DVS.MA ROG ZI SI NOAPTE CA LA CEL MAI IMPORTANT SI DRAG SEAMAN AL NOSTRU SA REUSITI IN TOT CE FACETI PENTRU NOI!MULTA SANATATE,PUTERE,RABDARE NOI VOM FI IN GIND SI IN FAPTA ALATURI DE DUMNEAVOASTRA!RESPECT SI FELICITARI PENTRU CUMPARAREA OLTCHIM SI TOT INAINTE!ABIA ASTEPT CA EU SI INTREAGA FAMILIE SA FIM ACTIONARI AI OLTCHIMULUI PROPIETARI DE DREPT IN TARA NOASTRA!MULTUMIM SI VA IUBIM TRAIASCA PPDD-UL SI TOTI ROMANII DE BUNA CREDINTA DIN TOATA LUMEA!

Lasă un răspuns