Viaţa lui Steve Jobs va fi ecranizată

Deşi nu au trecut decât câteva zile de la moartea lui Steve Jobs, cei de la Sony Pictures au anunţat că se pregătesc să ecranizeze o biografie despre viaţa acestuia.

Viaţa lui Steve Jobs va fi ecranizată

Filmul biografic despre viaţa lui Steve Jobs se va baza pe un volum despre viaţa acestuia, al cărui autor este Walter Isaacson, o biografie acceptată încă de când era în viaţă de cel ce a pus bazele Apple. Fost redactor-şef al revistei Time şi preşedinte al postului TV CNN, Isaacson l-a intervievat pe Steve Jobs de 40 de ori în decursul a doi ani, el vorbind de asemenea şi cu mulţi dintre colegii, prietenii şi membrii familiei Jobs.

Studioul Sony Pictures este în negocieri pentru achiziţia drepturilor de autor ale biografiei lui Steve Jobs, ce a devenit, de la moartea să cea mai cerută carte încă nelansată (acest lucru fiind programat pentru 24 octombrie) de pe site-ul Amazon.

Iată cum au descris cartea cei de la Simon & Schuster, editura ce va publica volumul biografic despre Steve Jobs: “Este o poveste fascinantă despre viaţa tumultoasă şi personalitatea covârşitoare a unui întreprinzător extrem de creativ, a cărui pasiune pentru perfecţiune şi a cărui fermitate grozavă în decizii au revoluţionat şase industrii: cea a calculatoarelor personale, cea a filmelor de animaţie, a muzicii, a telefoanelor mobile, a tablet PC-urilor şi a publicării digitale”.

Filmul biografic despre viaţa lui Steve Jobs ar putea fi regizat de David Fincher („Fight Club”, „Se7en”, „The Social Network”, „The Curious Case of Benjamin Button”) însă detaliile legate de scenariu sau distribuţia filmului nu au fost deocamdată stabilite urmând să fie să fie anunţate de Sony Pictures în curând.

Lasă un răspuns