Vezi primul trailer oficial pentru thriller-ul lui Francis Ford Coppola, Twixt

Primul trailer al thriller-ul cu elemente horror Twixt cu Val Kilmer, Bruce Dern şi Ben Chaplin, cel mai nou proiect al regizorului Francis Ford Coppola, a avut premiera online via TIFF (Toronto International Film Festival).

Twixt (2011) Trailer Oficial HD Francis Ford Coppola

Twixt spune povesta lui Hall Baltimore, un scriitor a cărui carieră literară este în regres şi care călătoreşte prin ţară pentru a-şi promova cel mai recent roman, ajungând într-un mic oraş de provincie în care a avut loc o crimă înfiorătoare şi confruntându-se cu viziuni înspăimântătoare legate de misterul uciderii unei adolescente. Hall este abordat în vis de către o fantomă tânără pe nume V şi, deşi nu este convins de conexiunea acesteia cu asasinatul petrecut în oraş, este recunoscător pentru povestea interesantă ce i-a fost spusa şi pe care ar putea-o materializa într-un nou roman de succes. În final, scriitorul este ajutat de spiritul neliniştit al fetei să rezolve cazul şi să afle adevărul, fiind surprins să constate că finalul are mai multe în comun cu propria-i viaţă decât ar fi crezut la început. Filmul este inspirat dintr-un vis pe care l-a avut regizorul Francis Ford Coppola şi pe care l-a transpus ulterior într-un roman intitulat, „Twixt”.

Scris şi regizat de Francis Ford Coppola, Twixt va avea premieră în SUA pe 31 octombrie 2011 iar distribuţia este formată din Val Kilmer, Bruce Dern, Ben Chaplin, Elle Fanning, Joanne Whalley, David Paymer, Alden Ehrenreich, Anthony Fusco, Don Novello şi Ryan Simpkins.

Twixt (2011) Trailer Oficial HD

Lasă un răspuns