The Killer Inside Me (2010)

Ucigaş în mine (The Killer Inside Me) spune povestea lui Lou Ford (Casey Affleck) un om aparent calm şi răbdător care în realitate ascunde un secret întunecat şi sumbru, care îşi are rădăcinile în copilărie şi care îl transformă din când în când dintr-un om al legii într-un criminal sociopat şi maniac.

Ucigaş în mine - The Killer Inside Me (2010) Trailer Film Online HD Movie Poster Download Casey Affleck, Kate Hudson, Jessica Alba şi Noah Crawford

În adolescenţă, Lou a abuzat sexual o fată şi a fost pe punctul de a fi trimis la închisoare pentru această infracţiune, însă fratele său adoptat pe nume Mike (Noah Crawford) a luat vina asupra lui şi l-a salvat de ruşine. În prezent, Lou Ford are o relaţie amoroasă stabilă cu profesoara Amy Stanton (Kate Hudson), ceea ce nu îl împiedica să se implice într-o aventură de tip sadomasochist cu prostituata Joyce Lakeland (Jessica Alba). Atunci când fiara din el începe să ucidă oameni fără nici un motiv, este responsabilitatea unui procuror local să-l demaşte pe Lou Ford ca fiind un criminal psihopat.

Regia: Michael Winterbottom

Scenariul: John Curran, Jim Thompson

Cu: Casey Affleck, Kate Hudson, Jessica Alba şi Noah Crawford

Gen Film: Crimă, Dramă, Thriller

The Killer Inside Me va avea premieră în România pe 25 martie 2011.

Ucigaş în mine – The Killer Inside Me (2010) Trailer FILM HD

Lasă un răspuns