Trailer nou pentru filmul lui Lars von Trier, Melancholia

Cel de-al treilea trailer oficial al peliculei Melancholia, cel mai nou film al regizorului danez Lars von Trier, a fost lansat online prin intermediul site-ului Yahoo Movies.

Lars von Trier: Melancholia (2011) Trailer #3

Melancholia îi are în distribuţie pe Kirsten Dunst, Charlotte Gainsbourg, Kiefer Sutherland, Charlotte Rampling, John Hurt, Alexander Skarsgård, Stellan Skarsgård, Brady Corbet şi Udo Kier şi spune povestea cuplului Justine (Kirsten Dunst) şi Michael (Alexander Skarsgård) care îşi organizează nuntă la o vilă luxoasă a cumnatei, Claire (Charlotte Gainsbourg). În timpul pregătirilor de nuntă, planeta Melancholia se îndreaptă înspre Pământ şi dă startul un şir de evenimente cu impact fizic şi psihic. Relaţia celor două surori Justine şi Claire este pusă la încercare datorită evenimentelor neaşteptate.

Regizorul Lars von Trier a fost declarat persona non grata de organizatorii Festivalului de Film de la Cannes, în luna mai a acestui an, după ce vorbit despre originea sa germană, Lars von Trier a declarat că se simte „foarte atras de estetică nazistă” şi că îl „înţelege” pe Hitler. Von Trier a făcut aceste declaraţii în cadrul unei conferinţe de presă, organizată special pentru a-şi promova nou film „Melancholia” care va ajunge în cinematografele din România începând cu 30 septembrie 2011.

Lars von Trier: Melancholia (2011) Trailer #3

Lasă un răspuns