„The Dark Knight Rises” a ajuns pe stadionul de fotbal american „Heinz Field”

Săptămâna trecută Christopher Nolan a început filmările de exterior în Pittsburgh pentru filmul „The Dark Knight Rises„, declanşând o avalanşă de poze şi înregistrări video de la sesiunile de filmare pe site-urile de specialitate.

The Dark Knight Rises Heinz Field

Una din cele mai aşteptate scene din filmul lui Nolan, The Dark Knight Rises, va avea loc pe stadionul de fotbal american din Pittsburgh, „Heinz Field”, unde un grup de jucători profesionişti de NFL se vor alătura echipei de fotbal din film intitulată sugestiv „the Gotham Rogues” pentru un meci „exploziv” împotriva echipei Rapid City Monuments. Producătorii filmului promit un meci de fotbal nemaivăzut cu multe efecte speciale şi cascadorii.

The Dark Knight Rises marchează revenirea actorilor Christian Bale, Michael Caine, Gary Oldman, Morgan Freeman şi Nestor Carbonell, alături de actori noi precum Tom Hardy, Anne Hathaway, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Juno Temple, Josh Pence şi Daniel Sunjata. The Dark Knight Rises este programat să ajungă în cinematografe de la noi pe 20 iulie 2012.

Mai jos puteţi viziona o înregistrare din elicopter cu stadionul din Pittsburgh „Heinz Field”, pregătit pentru filmările peliculei „The Dark Knight Rises”.

Lasă un răspuns