Robert De Niro va juca alături de Diane Keaton într-o comedie romantică

Robert De Niro şi Diane Keaton au mai colaborat acum 37 de ani, când au jucat în The Godfather 2 şi s-au reîntâlnit pe platourile de filmare ale peliculei Marvin’s Room (1996). Comedia romantică în care şi-au confirmat acum participarea Robert De Niro şi Diane Keaton se va numi Gently Down the Stream.

Robert De Niro va juca alături de Diane Keaton într-o comedie romantică

Potrivit regizorului Justin Zackham, cel care a produs şi filmul The Bucket List (Morgan Freeman, Jack Nicholson), ne putem aştepta la o producţie extrem de amuzantă, bazată pe o serie de personaje bine conturate, al căror parcurs este condimentat de sex şi comportamente nepotrivite.

Diane Keaton şi Robert De Niro vor interpreta rolurile a doi soţi, divorţaţi cu multă vreme în urmă, care se prefac că sunt încă un cuplu pentru a apărea, fericiţi, împreună, la nunta fiului lor adoptat, pe care nu doresc să îl dezamăgească.

Rolurile asumate se dovedesc însă greu de jucat, căci persoane şi acţiuni din trecutul, prezentul şi chiar viitorul lor intervin, în mod neaşteptat în poveste.

Amanda Seyfried şi Katherine Heigl vor face şi ele parte din distribuţia acestui film alături de Diane Keaton şi Robert De Niro, ale cărui filmări sunt programate să înceapă în luna iulie a acestui an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *