Primul trailer pentru comedia despre hochei „Goon”

Primul trailer oficial pentru „Goon”, o comedie despre hochei care a avut premiera pe 10 septembrie la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto, a fost lansat online prin intermediul YouTube.

Seann William Scott Goon 2011

Povestea din „Goon” îl urmăreşte pe Doug Glatt (Seann William Scott), un tânăr care îşi dă seama că este talentat la sporturile pe gheaţă şi se înscrie într-o echipă de hochei mediocră cu scopul de a o resuscita şi de a o propulsa pe culmile succesului.

Din distribuţia „Goon” fac parte Jay Baruchel, Seann William Scott, Liev Schreiber, Alison Pill, Kim Coates, Eugene Levy, David Paetkau, Marc-André Grondin, Jonathan Cherry, Ricky Mabe, Sean Skene, Karl Graboshas, Ellen David, George Tchortov şi Mitchell Kummen.

Regizat de Michael Dowse („It’s All Gone Pete Tong”, „Fubar”, „Take Me Home Tonight”, „Fubar: Balls to the Wall”), după un scenariu scris de Jay Baruchel (How to Train Your Dragon”, „Million Dollar Baby”, „Knocked Up”, „Tropic Thunder”) şi Evan Goldberg („Pineapple Express”, „Superbad”, „The Green Hornet”), „Goon” va avea premiera internaţională cândva în 2012.

Goon (2011) Trailer Oficial HD

Lasă un răspuns