Prima imagine cu Tom Hanks în „Extremely Loud and Incredibly Close”

Warner Bros a publicat prima imagine oficială cu Tom Hanks în drama inspirată din evenimentele de după 11 septembrie 2001, „Extremely Loud and Incredibly Close”.

Poza Tom Hanks în "Extremely Loud and Incredibly Close"

Imaginea îl arată pe Oskar (Thomas Horn) care îşi „călăreşte” tatăl (Tom Hanks). Chiar dacă evenimentele din cartea scrisă de Jonathan Safran Foer sunt centrate în jurul morţii tatălui în atacurile din 11 septembrie 2001 şi încercările lui Oskar de a descoperii secretul cheii găsite în dulapul acestuia, se pare că producătorii filmului au găsit o cale pentru a introduce personajul interpretat de Tom Hanks care va fi inclus in film cel mai probabil cu ajutorul unor flashback-uri.

„Extremely Loud and Incredibly Close” spune povestea lui Oskar Schell, un băiat în vârstă de 9 ani, care este inventator amator, designer de bijuterii, astrofizician, cântăreţ la tamburină şi pacifist, al cărui tată a fost ucis în atacul terorist de la World Trade Center din 11 septembrie 2001 şi care caută prin toate cartierele New York-ului pentru a găsi o cutie de valori care să fie descuiată cu cheia pe care tatăl lui a ascuns-o într-o vaza înainte de a muri. În timpul călătoriei, Oskar întâlneşte mai mulţi oameni care se confruntă în modul lor personal cu aceeaşi suferinţă generată de pierderea persoanelor dragi în atentatele teroriste şi este ajutat de către portarul clădirii de apartamente în care locuieşte să exhumeze cadavrul tatălui său.

Din distribuţie mai fac parte John Goodman, Sandra Bullock, Viola Davis, James Gandolfini, Jeffrey Wright şi Max von Sydow.

Regizat de Stephen Daldry („The Hours”, „Billy Elliot”, „The Reader”), după un scenariu scris de Eric Roth („The Curious Case of Benjamin Button”, „Forrest Gump”, „The Insider”, „Munich”) şi produs de Scott Rudin („No Country for Old Men”, „The Social Network”, „There Will Be Blood”, „The Truman Show”), „Extremely Loud and Incredibly Close” va fi lansat în câteva cinematografe din SUA pe 25 decembrie 2011 pentru a se putea califica în competiţia pentru Oscaruri, după care va fi lansat în toate cinematografele pe data de 20 ianuarie 2012.

Lasă un răspuns