Olivia Wilde, ar putea fi noua Lara Croft

Ultimele adaptări jocului video Tomb Raider pentru marele ecran ale aventurilor lui Lara Croft nu prea au fost placul criticilor, dar fanii eroinei din jocul video nu au avut, cu siguranţă, plângeri legate de prezenţa în film a actriţei Angelina Jolie.

Olivia Wilde, ar putea fi noua Lara Croft Tomb Raider Angelina Jolie Tron: Legacy

Odată cu zvonurile legate de relansarea francizei Tomb Raider, The Fan Carpet a dezvăluit şi propunerea pentru noua Lara Croft: Olivia Wilde.

The Fan Carpet a aflat că atrăgătoarea Olivia Wilde, care a atras în ultima vreme atenţia multor producători de la Hollywood, este considerată favorită pentru rolul aventurierei sexy. Nume de la Kristen Stewart până la voluptoasa Kim Kardashian au fost vehiculate pentru interpreta rolul frumoasei Lara Croft, însă propunerile nu au depăşit stadiul de zvon.

Proiectul Tomb Raider nu a fost încă demarat, este căutat un regizor de top şi se doreşte un scenariu  mai serios şi mai întunecat.

În cazul în care Olivia Wilde va fi confirmată drept Lara Croft, un lucru e cert: va avea parte de mult mai multă acţiune decât în cel mai recent film al său Tron: Legacy!

Lasă un răspuns